Pečený pangasius s bylinkami
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Mám ráda takto prodávaného pangase. Častokrát se mi stalo, že jsem při nákupu mražených "filátek" dala rybu péci ( 1,5 kg ) a po otevření trouby na mne v pekáčku smutně koukalo několik velmi malých kousků, ale plavaly alespoň v litru vody.
Člověk si ani neuvědomí, že ryba je před mražením napuštěná vodou a pak vlastně platíte jen 70% ryby a zbytek je jen drahá voda :-(( To jen má zkušenost, možná máte lepší. Ale na to, že je pangas jen sladkovodní ryba z vietnamských rybníků, tak je to drahá zkušenost :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 11. 2010 11:59
Tento recept je fakt mnamka!!!!!
21. 10. 2009 19:13
rybičky máme rádi, toto vypadá jedle
21. 10. 2009 15:38
Iljuso a já jsem si nevšimla takové dobroty? To máš celého pangase, že, já bych taky chtěla udělat, ale mám jen filety pangasia. Asi si koupím pstruha na to a ty máš +
21. 10. 2009 15:34
rybičky já rád
21. 10. 2009 13:22
Sympatický receptík Pórek mám moc ráda a taky dělávám třeba makrely na roštu a dovnitř dávám libeček, tady by se hodil třeba taky.
21. 10. 2009 13:07
Vypadá to velmi dobře a dávám bodík +7.
21. 10. 2009 11:45
Pangáska dělám ráda, většinou kupuji v Makru chlazené filety, celou rybku jsem ještě neviděla, ale to bude tím, že jsem ji nikdy nehledala, ale to napravím . Moc hezký recept, dávám do oblíbených a Tobě bodík - i za krásné fotky
21. 10. 2009 10:35
...Pangas vcelku je skoro vždy v Makru...kdo máte možnost nákupu tam...
21. 10. 2009 10:32
Iljušo,to je tedy lákavý receptík.Taky máme rádi Pangase,právě filátka,kvůli dětem,že tam nejsou kosti.Ale tohle určitě vyzkoušíme,tedy pokud seženu Pangase v celku.Ale už teď dávám bodík
21. 10. 2009 09:49
To vypadá báječně, pangasa máme rádi . Já vždycky kupuju čerstvá filátka, tam tolik vody není. Ale jako Eliza, celého jsem ještě taky neviděla prodávat, musím zarazit do Penny
21. 10. 2009 09:08
Iljuško, hned po ránu jsi mě potěšila báječným receptem a skvělými fotkami . Pangase jíme docela často, ale ještě jsem ho neviděla prodávat jinak, než právě ta zmrzlá filátka, o kterých píšeš. Budu se po něm muset poohlédnout...
První bodík letí z mé adresy .
První bodík letí z mé adresy .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 10 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 5 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 5 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Chystáte se na perníčky? Jak je mít měkké hned po upečení
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Další recepty
Tématické fráze: pečený pangasius peceny pangas pangasius pečený pangasius v troubě pangasius pečený v troubě pangas peceny pečený pangasius recept pangasius na bylinkach pangasius recepty v troubě pangasius koření recepty pangasius mrazeny pangasius pangas v troubě pečený pangasius recepty pangas pečený v troubě pangasius mrazeny mražený pangas pečený pangas recepty pangas na bylinkách bylinky na ryby
Suroviny: pangasius, pórek, čerstvé bylinky, sůl, olej olivový, šťáva citronová, koření na ryby
Pečený pangasius s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnWY
11 názorů