Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 414 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,97 g |
| Tuky | 2,23 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdce na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ar9
Moje poznámka
Srdce na žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ar9
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
pokrmy ze žampionů,
drůbeží srdce recept,
recepty meho srdce,
recepty vepřové srdce,
veprove srdce recept,
veprove srdce recepty,
drůbeží srdce,
drůbeží srdce recepty,
veprova srce recept,
guláš z vepřového srdce,
gulaš z srce,
vepřove srce,
vepřové srdce - recepty,
vepřové srdce,
jidlo z veproveho srdce,
pokrmy z žampionů,
vepřové srdce na slanině,
recepty z vepřoveho srdce,
recepty-vepřové srdce,
vepřové srdce na houbách
Suroviny:
srdce vepřové,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
žampióny,
slanina,
vývar masový
Komentáře (1)