Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

28. 10. 2009 11:37

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 635 kJ / 1 586 kcal
Bílkoviny211,56 g
Tuky77,50 g
Vláknina0,70 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 895 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy10,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Česnek dáváme na topinky. Pokud máte rádi ostré, přidejte lehce chilli omáčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 10. 2011 21:52

magdalenka:Super tip na Silvestra ! Bude aj u nás !

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 10. 2011 21:42

Jardaaa: A víš ty, jak nám to chutná! To je žrádýlko pro bohy.
Ale když nechceš masíčko,udělej si tatarák z paštiky je to dobré a není to syrové ! Když chceš recept, tak si napiš!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

26. 10. 2011 21:36

spagetka: Tatarský biftek miluju a je to velmi dobré,každému dám na talíř hromádku masíčka a ud%elám do něj dulek a dám tam žloutek ! Nakrájenou cibulku dám k tomu a každý si podle chuti umíchá na talíři. Děti ,když byly malé tomu říkali ,to maso s okem na mně mrklo !;-)

Eliza Eliza

26. 10. 2011 21:05

dubajzzz: A co je to "Těšinum", když už to vkládáš jako komentář k receptu??

dubajzzz

26. 10. 2011 20:29

já chodim na tatarák k mamince a nebo k Těšinum a je to za 1.výborný a za2. levný:yes::-))

spagetka spagetka

26. 9. 2011 13:55

Tatarák miluju, jím ho dlouhá léta, tasemnici nemám a nikdy jsem neměla a navíc -jsou horší paskvily, kde jsou jen éčka snažící se nám dokázat pravou chuť potravin ;-):-p:yes::yes:

Ivina Ivina

26. 9. 2011 13:49

:yes:Romča:Souhlasím.:-K

Romča

26. 9. 2011 13:21

syrové maso je nebezpečné, uzeniny jsou nebezpečné, rama je umělá .... tak jo, tak se jdi najísto do Mc Donaldu, nebo KFC... to je mnohem horší, jak syrové maso, tak si to užij!!

Inteligent

15. 4. 2011 18:35

Nadja:syrové maso je z hlediska parazitóz bezpečné,
pokud ho zamrazíme při – 15 0C po dobu minimálně
20 dnů (předepsaný postup v USA).
www.solen.cz/pdfs/int/2002/09/08.pdf

Inteligent

15. 4. 2011 18:35

www.solen.cz/pdfs/int/2002/09/08.pdf

syrové maso je z hlediska parazitóz bezpečné,
pokud ho zamrazíme při – 15 0C po dobu minimálně
20 dnů (předepsaný postup v USA).

rebeka rebeka

26. 3. 2011 18:40

tatarák dělám docela často a ráda:-8:yes: ale o kmínu a paprice do něj:-O to slyším(vidím) poprvé:-O,já bych to tam nedala,ale jistě,každý dle své chuti;-):yes:

MICHAL

24. 8. 2010 14:05

:-p:-p:yes::yes::yes::yes::-D

magdalenka magdalenka

12. 8. 2010 13:45

Isahu, čítala som, že s tou flaksňou mäsa Tatári ošetrovali koňom rany vytvorené dlhými jazdami...že to mäso by bolo v tom teple a zaparení doslova nejedlé...to ostatné je vraj fáma...
A tataráčik je proste tataráčik...

Jardaaa

12. 8. 2010 11:21

No fuj, jak tohle můžete jíst? A ještě k tomu z hovězího.. :-((

Gabina_I

30. 7. 2010 08:44

:yes::yes::yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarák recept tatarák příprava tataráku recept na tatarák tatarák pohlreich tatarák recept pohlreich recept tatarak tatarák z mleteho masa příprava tataráku recept příprava tatarského bifteku tatarak z prave svickove recept recepty tatarák jak udelat tatarak jak se dělá tatarák tatarak priprava tatarský tatrský biftek jak připravit tatarák recepty na tatarak biftek recept

Suroviny: svíčková hovězí, olej, žloutek, cibule bílá, hořčice, kečup sladký, pepř bílý, sůl, topinka, olej, topinka

TopRecepty.cz

Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OMMg