Rozmarýnová panenka s česnekem

Paprika Kuchařka: Paprika

1 porce Dietní recepty , DIA, Redukční 18 názorů

Suroviny

3 plátky z vepřové panenky (1,5 cm silné)
1-2 lžíce olivového oleje extra virgin
1 stroužek česneku
1/2 lžičku rozmarýnu (měla jsem jen sušený, čerstvý by byl lepší)
špetka čerstvě nahrubo mletého pepře
event sůl (není nutná - já nesolím)
Recept si zatím oblíbilo 24 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z prolisovaného česneku, pepře, rozmarýnu a oleje si připravíme marinádu.

  2. Z očištěné vepřové panenky si uřízneme 3 plátky o síle 1,5 cm, obalíme v marinádě a necháme 2-3 hod v lednici odležet.

  3. Medailonky restujeme z každé strany cca 4 minuty (na nepřilnavé pánvi již bez dalšího tuku). Ihned podáváme. Dle chuti můžeme na talíři dosolit. Jako přiloha se hodí libovolně upravené brambory, čerstvá zelenina nebo zeleninový salát.

Poznámka

Já dietařím, takže jsem to měla jen s čerstvou zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 654 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rozmarýnová panenka s česnekem

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    :-p:-p:-p:yes:hmmm,, mňam!!

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Česnek a rozmarýn je fantastická chuťová kombinace :-p:-p. Dobře ji znám, proto posílám bod a všem doporučuji vyzkoušet (budu mezi nimi také ;-) )!!
    Papričko, fotky jsou přímo k sež....:-!:-p

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Papriko, krásné masíčko, dělám:-p:yes: podobně. Posílám bod.

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: vepřová panenka na rozmarýnu vepřová panenka s rozmarýnem panenka na rozmarýnu recepty z panenky menu domu veprová panenka vepřová pannenka recept na panenku marinada na panenku marináda na vepřovou panenku vepřová panenka rozmarýn recepty atlas.cz vepřová panenka marináda panenka s česnekem panenka rozmarýn menu domů recepty panenka veprova pannenka recepty panenka s rozmarýnem vepřová panenka recepty vepřová panenka na rozmarýnu recept panenka marináda

Zapomněl/a jsem heslo