Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobrota na jedničku

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 11. 2009 18:22

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 949 kJ / 3 334 kcal
Bílkoviny126,14 g
Tuky122,48 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 800 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy431,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Vyzkoušené recepty-nové vydání od autorky Lenky Cepkové.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 9. 2011 20:03

hobllinka:Jo? Tak to mám radost!:-))

hobllinka

27. 9. 2011 16:28

výbornej zmizel ani jsem se neohlídla :-p:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 8. 2010 09:52

Klarak jéé, úplně jsem zapoměla, že tady mám takový receptík, každopádně děkuji:-))

Klarak

8. 8. 2010 00:08

Moc pěkné. Ukládám, posílám bodík:yes: a vyzkouším:-*

lucik.233

10. 11. 2009 15:37

jj jendo dokuť nepřeskočíš neříkej HOP nebo jak to je? 8D

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2009 13:34

Hani, mi sníh taky trochu klesl, je to malinko vidět myslím i na fotce, jak mám hotový moučník se zapečeným sněhem. Mrknite a tady jde taky solamyl.;-)Já bych zas ocenila, kdyby se mi ten sníh povedl křupavý, ale to bych asi musela šlehat nad parou, nevím.;-)

Hana B.

9. 11. 2009 13:30

Dělám podobnou buchtu, ale sníh mi někdy po upečení klesne. Nevíte proč? Sníh pomalu zapékám. Pak troubu vypnu a buchtu nechám v troubě. A i přesto sníh klesne - někdy se úplně proboří. Peču to ale v dortové formě. U tohoto receptu se přidává Solamyl. Myslíte, že Solamyl ten sníh udrží? Já jenom šlehám (5 - 7 bílků) s krupicovým cukrem do hustého sněhu. Děkuji za radu. Hana

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2009 22:13

Jendo, ne, že bych ti chtěla lichotit, ani náhodou, ale co zvládnu já, tak ty asi taky, ne? Srandisto:-)):-D

Jenda1 Jenda1

8. 11. 2009 22:05

Jani, recept vypadá hodně dobře:-p:-p a domnívám se, že to bych mohl zvládnout;-). Už mám uloženo a posílám první bodík do druhé desítky;-). :-!:-)):yes::yes::-K

mirca75 mirca75

8. 11. 2009 09:20

JanoR:-)dobrota vypadá na jedničku a protože u nás tvaroh hódně můžeme,tak jí ukládám a ráda vyzkouším:-p.Boďka č.9 je už teď tvá;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 11. 2009 23:31

Bibi, díky, vyřídím;-)

Bibinka Bibinka

7. 11. 2009 22:51

Jani, vypadá to dobře, dobré to i bude a je to "rychlíková dobrůtka". Babičku pozdravuj a že jí toho přeju málo-zdravíčko, je důležité a to ostatní může přijít samo:-K. Dávám ti bodíka:yes:

Pejli Pejli

7. 11. 2009 22:32

Mami, Jiřík zkusil a pochvaluje si moc :-K

ruzena ruzena

7. 11. 2009 22:10

mňam:-p:-p:yes:+5

Iljusa Iljusa

7. 11. 2009 21:29

tak to jsem pekla něco podobného, myslím od Topíků :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta se zapeceným snehem dobroty z tvarohu tvarohová buchta se sněhem proč klesne buchta vaření na jedničku moučník se zapečeným sněhem buchta se zapečeným bílkem tvarohové řezy se šlehaným bílkem tvarohova buchta s bílkovým sněhem řezy se zapečeným sněhem buchta s bílkovým sněhem moucniky se zapecenym snehem dobroty z tvarohem buchta ze solamylu proč solamyl proč buchta klesne proc mi klesne buchta listové těsto klesne řezy s tvarohem a zapečeným sněhem buchta se šlehaným tvarohem

Suroviny: těsto listové, tvaroh, vejce, cukr moučkový, cukr písek, pudink vanilkový, solamyl, olej, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Dobrota na jedničku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8xK