Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 061 kJ / 3 122 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,56 g |
| Tuky | 39,20 g |
| Vláknina | 30,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,01 g |
| Sacharidy | 584,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb paní Bednářové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P791
Moje poznámka
Chléb paní Bednářové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P791
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 23 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 34 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 41 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
caro buchta,
domaci pekarna danuše bednářová,
nestle caro priprava,
domaci pekarna bednarova,
pepa peče chleba,
dobrý chleba,
caro příprava,
domaci chleb srettka,
mňam program recepty,
pecinek.cz,
chleba caro,
vychytaný chlebík,
chlebík z domácí pekárny,
dobrý chlebík,
perfektní recept na kmínový chleba,
recept na chleba od p,bednářové,
pekarna profi mala,
profi pekarna mala,
domácí chleba podle danuše,
recept domácí chleba od danuše
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
sůl,
mouka žitná hladká,
olej,
ocet,
cukr,
kmín celý,
fenykl,
caro,
droždí sušené,
Komentáře (33)