Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Moje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 8 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 4 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty v parním hrnci,
rýžovar recepty,
těstoviny v parním hrnci,
recepty pro parni hrnec,
recepty k parnimu hrnci,
vaření těstovin v parním hrnci,
varime v parnim hrnci,
recepty pro ryzovar,
parní hrnec recepty,
jatra varena v pare,
vaření v parním hrnci,
recepty rýžovar,
vaříme pro žlučníkáře,
dietně v parnim hrnci recepty,
charakteristika drůbežího masa,
rýžovar,
kuchařka k parnímu hrnci,
jak vařit těstoviny v parním hrnci,
jak se vaří v parním hrnci,
co se da vařit v parním hrnci
Suroviny:
játra drůbeží,
maso vepřové,
cibule,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej,
koření grilovací,
brambory
Komentáře (20)
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...