Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 709 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,69 g |
Tuky | 68,37 g |
Vláknina | 47,95 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 87,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Moje poznámka
Rajčatová omáčka na těstoviny z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8D2
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 1 hodinou
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 3 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 3 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 4 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 4 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 5 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 5 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka,
omáčka na těstoviny,
s italem v kuchyni recepty.cz,
sterilovaná rajčatová omáčka,
omáčka z rajčat,
rajčatová omáčka recept,
rajčatová omáčka z čerstvých rajčat,
rajčata na těstoviny,
omáčky na těstoviny,
s italem v kuchyni rajčatová omáčka,
testoviny v rajčatové omáčce,
rajčatové těstoviny,
recept na rajčatovou omáčku,
rajcatova omacka sterilovana,
omáčka těstoviny,
rajčatová omáčka k těstovinám,
těstoviny rajčata,
těstoviny s krevetami s italem v kuchyni,
omáčka z čerstvých rajčat na špagety,
omáčka z čerstvých rajčat
Suroviny:
rajče,
rajče sterilované,
celer,
mrkev,
cibule,
olej olivový,
sůl,
cukr přírodní,
bazalka čerstvá,
máslo
Komentáře (12)
Recept je náádherný, je to už druhý recpt na rajskou z pomalého hrnce, jiný, neboj. Krásný, a myslím, aspoň jak to čtu, i lepší. A že jsem teda na rajskou přímo fanatik. Vytisknu, vyzkouším, bod přidávám už teď Velikej