Vídeňské řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 46 094 kJ / 11 017 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 257,86 g |
Tuky | 269,51 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 1 875,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Namiesto Zlatého klasu možno použiť Krémový prášek, je to to isté. Ak ho nedostanete, potom použite vanilkový puding, ale treba pridať 3 lyžice solamylu, samotný puding by nebol hustý. Krém musí byť pevný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 9. 2015 03:24
dobrota
16. 7. 2014 21:19
nat: Tak to vám neviem povedať, kokosový olej nepoužívam vôbec. Možno sa niekto ozve, kto ho používa.
16. 7. 2014 15:31
jde místo normálního oleje použít kokosový ?
29. 1. 2011 12:34
Tak se krásně rozležel a ztuhl.I bez maizeny,stačil jen puding.Jsou výborné.Fotky jsem přidala. Už 6-tý den mám zbyteček v lednici a ten je úplně nejlepší,korpus nádherně zvláčněl.Příště potřu troškou džusu korpus,před nalitím džusového pudingu.
28. 1. 2011 14:31
Teri,zkouším tyto řezy a už chladne korpus s pomerančovým krémem a ten je tedy suprový.Dnes dodělám a asi nevydržíme do zítra a večer nakrojíme.Použila jsem vanilkový puding místo Zlatého klasu.Tak doufám,že to ztuhne také.Dám vědět.
4. 2. 2010 10:54
Gabika, jablká sú dosť nevýraznej chuti na tento zákusok, asi preto vám to nechutilo. Ono predsa len pomaranč je výraznejší.
S tými piškótami som akosi blbo čítala sorry
S tými piškótami som akosi blbo čítala sorry
4. 2. 2010 10:46
Terezko, na šlehačku se dají piškoty namočené v džusu a vrch se pocáká čokopolevou Akorát, že já ty piškoty nedávám těsně vedle sebe, ale s mezerami. Zkoušeli jsme i verzi jablečnou (místo pomerančového džusu jablečný), ale ta nám tolik nechutnala
3. 2. 2010 17:05
Aha, Gabika, u nás sa robia tieto :
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JROONR...
Ale ani v tvojej Lambade neidú navrch piškóty, ale poleva. Raz to skúsim podľa tvojho, s tou polevou.
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JROONR...
Ale ani v tvojej Lambade neidú navrch piškóty, ale poleva. Raz to skúsim podľa tvojho, s tou polevou.
3. 2. 2010 15:22
Terezko, dělám tyto http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JMMPJM...
3. 2. 2010 13:54
Gabika, rezy Lambada sa u nás robia inak : ide piškóta, potom marhuľový krém z Frutiny, a na to šľahačka. Teda krém je iný a na vrch Lambady sa u nás nedávajú piškóty. Zákusok končí šľahačkou.
3. 2. 2010 13:44
3. 2. 2010 09:14
Znám to jako řezy lambada Jsou velice osvěžující
3. 2. 2010 08:34
Tejaja velké díky, člověk se učí celý život, pokud o to stojífoto super nápad
3. 2. 2010 08:27
jj, znám a dělám, je to lahoda
3. 2. 2010 06:45
Cardanka, Zlatý klas je krémový prášok, podobne ako puding, ale nie je sladký a je určený vyložene na prípravu krémov rôznej hustoty. Okrem toho sa dá použiť na zjemnenie cesta. V Čechách sa vyrába "Krémový prášek", je to to isté. Pudingom sa úplne nahradiť nedá, pretože puding je riedky. preto treba pridať solamyl. Dostaž bežné balenie po 40 g, alebo veľké balenie - 200 g.
Pozri obrázok
Pozri obrázok
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 minutami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 18 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 11 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 54 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Další recepty
Tématické fráze: vídeňský řez vídeňské čokoládové řezy řezy na plech nejnovější recepty rezy lambada lambada rezy vídenské piškotové řezy vídeňský moučník vídeňský dort moučník lambáda zakusok lambada vídeňský korpus kremový prašek zlatý klas vídeňský zákusek videňské moučníky vídeňskéřezy zlaty klas kremovy prasek balíček zlatý klas zakusek lambada top recepty.cz.videnske rezy džusové řezy
Suroviny: cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, džus pomerančový, zlatý klas, cukr, šlehačka, ztužovač šlehačky, džus pomerančový, piškoty dlouhé, rum, poleva čokoládová
Vídeňské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AN0p
23 názorů