Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 358 kJ / 1 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,76 g |
| Tuky | 95,90 g |
| Vláknina | 15,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 33,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fasolada - řecká fazolová polévka, jak ji vaří líná hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l78M
Moje poznámka
Fasolada - řecká fazolová polévka, jak ji vaří líná hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l78M
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 10 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 11 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 11 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 12 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 12 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
fazolová polévka s bílými fazolemi,
fazoláda,
řecká fazoláda,
jak dlouho se vari fazole,
jak dlouho mocit fazole,
řecká kuřecí polévka,
polévka fazoláda,
koláč líné hospodyně,
fasulada,
fazolova polevka,
recka fazolacka,
recept na červene fasole s konzervy,
recke bile fazole,
fazoláda recept,
řecká polívka,
fazoláda recepty,
recept jak vaří fazole,
recept na řecké fazole,
řecka fazolada recept,
jak dlouho se vaří bílé fazole
Suroviny:
fazole bílé,
celer řapíkatý,
mrkev,
nať petrželová,
rozmarýn,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
rajče,
olej olivový
Komentáře (23)