Krkovičkův hovězí guláš na divoko
Poctivý domácí hovězí guláš, na kterém si pochutnáme s jakoukoliv vhodnou přílohou. Výhoda přípravy v troubě je, že ho stačí občas promíchat a nemusíme se bát, že se připálí. Skvěle chutnat bude i ohřívaný.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 292 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,70 g |
Tuky | 100,43 g |
Vláknina | 25,93 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 39,96 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpuštěném špeku a sádle restujeme do tmavší barvy cibuli přidáme na kostky nakrájené hovězí maso (kližku), bobkový list, jalovec a celý pepř.
Krok 2: Až se maso zatáhne, zaprášíme sladkou paprikou, promícháme, podlijeme trochu vývarem.
Krok 3: Přidáme veškeré suroviny (majoránku až na konec), co nám zbyly. Důkladně zamícháme a dáme péct do změknutí masa do trouby, za občasného podlévání.
Krok 4: Pokud je potřeba, tak zahustíme a dochutíme. Podáváme s přílohou dle své chuti.
Zveřejněno 16. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovičkův hovězí guláš na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjgE
Moje poznámka
Krkovičkův hovězí guláš na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mjgE
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 11 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 21 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 22 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 9 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 9 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 9 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 9 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 10 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 10 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš na divoko,
hovezi na divoko,
hovězí guláš,
guláš na divoko,
kližka na divoko,
hovězí kližka na divoko,
hovězí guláš recepty,
hovězí guláš nadivoko,
guláš,
hovězí guláš recept,
hovězí na divoko videorecept,
hovězí maso na divoko,
recepty hovězí maso na divoko,
hovezi gulas na divoko recept,
recepty z předního hovězího masa-na divoko,
hovězí guláš na speku,
sladke hovězí,
recept na hovězí na na divoko,
hovězí na divoko gulaš,
hovězí na divoko- recepty videorecept
Suroviny:
sádlo,
bůček uzený,
cibule,
bobkový list,
jalovec,
pepř,
maso hovězí,
paprika sušená sladká,
mrkev,
petržel,
celer,
kapie červená,
kapie žlutá,
kapie zelená,
rum,
okurky sterilované,
protlak rajčatový,
houby,
chilli paprika čerstvá,
vývar masový,
sůl,
pepř mletý,
majoránka,
mouka
Komentáře (4)
Kvalitné guláše sa nezahusťujú (len tie z bufetu na železničnej stanici).