Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 509 kJ / 1 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,54 g |
Tuky | 112,08 g |
Vláknina | 13,11 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Na talíř podáváme omáčku, špíz s bramborem a špíz s masem.
Zveřejněno 27. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Moje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 6 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 9 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 13 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 2 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 3 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 6 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 6 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
vepřová panenka recepty,
preliv na vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
naložená vepřová panenka,
houbovy přeliv,
houbový přeliv na maso,
recept panenka,
recepty na vepřovou panenku,
recept na vepřovou panenku,
veprova panenka s prelivem,
maso s houbovým přelivem,
vepřové panenky,
vepřová panenka v houbovém kabátku,
špíz z vepřové panenky,
veprove kotlety houbovym s přelivem,
smetanovo houbovy přeliv,
vepřové panenka recept,
co s veprove panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
rozmarýn,
tymián,
cibule,
pepř čtyř barev,
cibule šalotka,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
brambory,
slanina,
smetana,
koření houbová variace,
víno,
hořčice dijonská,
vývar hovězí
Komentáře (7)
Vypadá to výborně.
Čím zahustíme ? 2 dcl vína je v surovinách, 2 dcl vývaru jen v postupu - omáčky je celkem docela dost - zahustíme moukou ? Nějak se v tom receptu ztrácím