Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 509 kJ / 1 795 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,54 g |
| Tuky | 112,08 g |
| Vláknina | 13,11 g |
| Cholesterol | 328 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,73 g |
| Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Na talíř podáváme omáčku, špíz s bramborem a špíz s masem.
Zveřejněno 27. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Moje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 17 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka
Sahula před 2 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 2 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 4 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
vepřová panenka recepty,
preliv na vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
naložená vepřová panenka,
houbovy přeliv,
houbový přeliv na maso,
recept panenka,
recepty na vepřovou panenku,
recept na vepřovou panenku,
veprova panenka s prelivem,
maso s houbovým přelivem,
vepřové panenky,
vepřová panenka v houbovém kabátku,
špíz z vepřové panenky,
veprove kotlety houbovym s přelivem,
smetanovo houbovy přeliv,
vepřové panenka recept,
co s veprove panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
rozmarýn,
tymián,
cibule,
pepř čtyř barev,
cibule šalotka,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
brambory,
slanina,
smetana,
koření houbová variace,
víno,
hořčice dijonská,
vývar hovězí
Komentáře (7)
Vypadá to výborně.
Čím zahustíme ? 2 dcl vína je v surovinách, 2 dcl vývaru jen v postupu - omáčky je celkem docela dost - zahustíme moukou ? Nějak se v tom receptu ztrácím