Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 509 kJ / 1 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,54 g |
Tuky | 112,08 g |
Vláknina | 13,11 g |
Cholesterol | 328 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Na talíř podáváme omáčku, špíz s bramborem a špíz s masem.
Zveřejněno 27. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Moje poznámka
Vepřová panenka s bramborovým špízem a houbovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2rA
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 34 minutami
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 23 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Tvarohová bábovka se sušeným ovocem
Přidáno 21. 10. 2025 15:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 26 minutami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 12 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 12 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 13 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 13 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
vepřová panenka recepty,
preliv na vepřovou panenku,
recepty z vepřové panenky,
naložená vepřová panenka,
houbovy přeliv,
houbový přeliv na maso,
recept panenka,
recepty na vepřovou panenku,
recept na vepřovou panenku,
veprova panenka s prelivem,
maso s houbovým přelivem,
vepřové panenky,
vepřová panenka v houbovém kabátku,
špíz z vepřové panenky,
veprove kotlety houbovym s přelivem,
smetanovo houbovy přeliv,
vepřové panenka recept,
co s veprove panenky
Suroviny:
panenka vepřová,
rozmarýn,
tymián,
cibule,
pepř čtyř barev,
cibule šalotka,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
brambory,
slanina,
smetana,
koření houbová variace,
víno,
hořčice dijonská,
vývar hovězí
Komentáře (7)
Vypadá to výborně.
Čím zahustíme ? 2 dcl vína je v surovinách, 2 dcl vývaru jen v postupu - omáčky je celkem docela dost - zahustíme moukou ? Nějak se v tom receptu ztrácím