Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,41 g |
| Tuky | 44,04 g |
| Vláknina | 34,81 g |
| Cholesterol | 1,92 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 88,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Moje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 20 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké cukroví
Karolinkaaa před 6 minutami
Jablečné řezy s pudinkem
Antusa před 19 minutami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
Sahula před 29 minutami
Halušky s brynzou pro Dášenku
konadra před 49 minutami
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 1 hodinou
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 2 hodinami
Pečené maso
Anytram před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 3 hodinami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 3 hodinami
Tématické fráze:
pajšl,
pajšl recept,
jak uvařit pajšl,
recepty pajšl,
recept na pajšl,
omáčka z vepřových vnitřností pajšl,
vepřový pajšl,
pajšl z jehněčích vnitřnosti,
jehněčí pajšl,
recept pajšl,
pajšl recepty,
paišl,
pajsl omacka,
pajsl ze srdce,
pajšl na smetane,
pajsl z drobu,
srnci pajsl,
uvařit pajsl,
co je pajšl,
recepty na pajšl
Suroviny:
játra,
slezina,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
kmín celý,
máslo,
mouka,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
smetana sladká,
ocet,
cukr,
sůl,
knedlík houskový
Komentáře (7)
Asi nemá smysl polemizovat, zda se jedná o polévku, či o "omáčku", že
Zeleninu používám pouze jednu, leč ta dvojí zde nemá chybu
Tuk sbírám až po řádném vychlazení vývaru, jako led ze zamrzlé kaluže
A že někomu nešmakují plíčka?
Kozlečí pajšl vařívám pravidelně na Velikonoce a mančaft se taky ofrňoval
No, všechno krájím na kousky, akorát plíce (a i tu, v mém případě, skoro rozvařenou zeleninu) proženu mlýnkem na maso a nikdo už nefrfle...