Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,41 g |
Tuky | 44,04 g |
Vláknina | 34,81 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 88,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Moje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 18 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 18 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 18 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 19 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový táč
PavelR před 2 minutami
Meruňkový koláč
Majkas před 3 minutami
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 39 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 48 minutami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 1 hodinou
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 1 hodinou
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
iFanoush před 1 hodinou
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Tématické fráze:
pajšl,
pajšl recept,
jak uvařit pajšl,
recepty pajšl,
recept na pajšl,
omáčka z vepřových vnitřností pajšl,
vepřový pajšl,
pajšl z jehněčích vnitřnosti,
jehněčí pajšl,
recept pajšl,
pajšl recepty,
paišl,
pajsl omacka,
pajsl ze srdce,
pajšl na smetane,
pajsl z drobu,
srnci pajsl,
uvařit pajsl,
co je pajšl,
recepty na pajšl
Suroviny:
játra,
slezina,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
kmín celý,
máslo,
mouka,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
smetana sladká,
ocet,
cukr,
sůl,
knedlík houskový
Komentáře (7)
Asi nemá smysl polemizovat, zda se jedná o polévku, či o "omáčku", že
Zeleninu používám pouze jednu, leč ta dvojí zde nemá chybu
Tuk sbírám až po řádném vychlazení vývaru, jako led ze zamrzlé kaluže
A že někomu nešmakují plíčka?
Kozlečí pajšl vařívám pravidelně na Velikonoce a mančaft se taky ofrňoval
No, všechno krájím na kousky, akorát plíce (a i tu, v mém případě, skoro rozvařenou zeleninu) proženu mlýnkem na maso a nikdo už nefrfle...