Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 549 kJ / 3 238 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 195,46 g | 
| Tuky | 232,58 g | 
| Vláknina | 20,92 g | 
| Cholesterol | 551 mg | 
| Sodík | 4,62 g | 
| Sůl | 11,20 g | 
| Sacharidy | 51,55 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky (4x4cm).
	Krok 2: Česnek oloupáme a nakrájíme na plátky. Maso s česnekem vložíme do mísy, přidáme bobkové listy a lístky tymiánu a rozmarýnu. (Já nesehnal čerstvý, tak jsem dal sušený).
	Krok 3: Zakápneme olejem a přilijeme víno. Směs lehce osolíme a opepříme. Přikryjeme a necháme odležet. (podle toho jak pospícháte - nejlépe přes noc).
	Krok 4: Cibuli, rajčata a mrkev oloupeme.
	Krok 5: Olivy necháme okapat. Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkev na špalíky a rajčata s olivami na plátky. Slaninu na kostičky.
	Krok 6: Pokud máte PH, ve kterém je možná příprava na sporáku, tak ho rozehřejeme, potřeme olejem a osmažíme cibuli.
	Krok 7: Pak přidáme slaninu a necháme vypéct. Přidáme maso bez marinády a orestujeme. Přidáme mrkev,rajčata, olivy a přilijeme marinádu.
	Krok 8: Pokud máte PH, který není určen pro přípravu na sporáku je možné na pánvi a pak přendat.
	Krok 9: Pomalíme na st. 1 asi 7 hodin. 
Příloha - brambory na jakýkoliv způsob.
Příloha - brambory na jakýkoliv způsob.
Zveřejněno 22. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpXj
Moje poznámka
					
				
Hovězí po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lpXj
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí po provensálsku, 
						
						
							maso po provensálsku, 
						
						
							hovězí maso po provensálsku, 
						
						
							vepřové maso po provensálsku, 
						
						
							vepřové po provensálsku, 
						
						
							hovezi platky po provensalsku, 
						
						
							po provensálsku, 
						
						
							hovězí po provansalsku, 
						
						
							hovězí zadní příprava, 
						
						
							hovězí pečeně po provensálsku, 
						
						
							hovězí zadní recept, 
						
						
							veprový kostka po provensalsku, 
						
						
							maso po provencálsku, 
						
						
							recept hovězí po provensálsku, 
						
						
							hovězí nudličky po provencálsku, 
						
						
							hovězí příprava, 
						
						
							hovězí po provencálsku, 
						
						
							hovězí na provensálsku, 
						
						
							vepřové kostky po provensálsku, 
						
						
							pomalý hrnec recepty
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							rajče, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							olivy černé, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							tymián čerstvý, 
						
						
							rozmarýn čerstvý, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (10)