 
		
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 294 kJ / 548 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,37 g | 
| Tuky | 19,53 g | 
| Vláknina | 19,81 g | 
| Cholesterol | 51 mg | 
| Sodík | 649 mg | 
| Sůl | 1,55 g | 
| Sacharidy | 49,54 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Plátky masa osolíme, opepříme a dohněda opečeme na přepuštěném másle (zvolíme kastrol, který budeme moct přemístit do trouby).
	Krok 2: Přidáme kolečka cibule, plátky čabajky a společně orestujeme.
	Krok 3: Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky (práci nám usnadní koupená mražená směs pod svíčkovou), česnek rozetřeme a společně s rozdrobenou masoxovou kostkou přidáme k masu.
	Krok 4: Nakonec vhodíme houby (mražené necháme povolit), lehce podlijeme pivem a přendáme do trouby, rozehřáté na 200°C. Pečeme minimálně 2 hodiny a průběžně podléváme černým pivem.
Zveřejněno 23. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pikantní hovězí na houbách a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1On
Moje poznámka
					 
				
Pikantní hovězí na houbách a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1On
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 7 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 8 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 9 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 9 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 9 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 10 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí nudličky na houbách, 
						
						
							buřty na pivu pohlreich, 
						
						
							hovězí ragů na houbách, 
						
						
							hovězí na pivu, 
						
						
							buřty na černém pivu pohlreich, 
						
						
							hovězí pečeně na houbách, 
						
						
							hovězí ragů na pivě, 
						
						
							hovězí líčka na houbách, 
						
						
							hovězí kostky na houbách, 
						
						
							recepty z hovězího masa zadního, 
						
						
							hovězí plátek na houbách, 
						
						
							hovězí na houbách s pivem, 
						
						
							hovězí maso na pivu, 
						
						
							hovezi nahoubach, 
						
						
							hovězí srdce na houbách, 
						
						
							hovězí maso na pivě, 
						
						
							hovězí plátky na houbách, 
						
						
							pecené hovezí maso na houbách, 
						
						
							hovězí pečeně na houbách pohlreich, 
						
						
							pečená hovězí kližka na pivu
						
					
						Suroviny:
						
							hovězí zadní, 
						
						
							houby lesní, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							čabajka, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pivo černé, 
						
						
							máslo, 
						
						
							masox, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (21)
Děkuji
Pro ty, kteří mají rádi omáčky je možné pokrm povolit vodou nebo vývarem a tak vznikne jednoduše trochu šťávy, nebo zaprášit moukou a povolit vodou (to jsem ale neudělala, je to díky čabajce a máslu dost mastné, tak alespoň vynechávám mouku...
Díky za bodíky