Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 811 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,91 g |
Tuky | 47,11 g |
Vláknina | 20,12 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 40,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Moje poznámka
Zeleninový kebab se sýrovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5M6
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 16 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 59 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 2 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 18 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 22 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 22 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 23 hodinami
Tématické fráze:
kebab recept,
domácí gril na kebab gyros špízy a celé kuře,
zeleninový dort,
domácí gril na kebab, gyros, špízy a celé kuře,
kebab,
omáčka na kebab,
kebap recept,
kebab foto,
kebab omáčka,
recepty na dypy,
dypy,
recepty kebab,
zeleninove dorty,
peceme kebab,
omacka do kebab,
jídlo kebab,
kebab jídlo,
kebab recepty,
jakou použít marinádu do kebabu,
dypy omáčky
Suroviny:
lilek,
cuketa,
cibule červená,
žampióny,
rajče cherry,
olivy černé,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný červený,
česnek,
koření gyros,
pepř,
sůl,
smetana zakysaná,
sýr niva,
česnek,
pepř,
sůl,
olej olivový,
žampióny
Komentáře (8)
Nejsem fanouškem, přebírání cizích nazvu na něco, co s tím vůbec nesouvisí! To jako kdyby Angličan převzal název knedlo vepřo zelo, a vepřo zaměnil za rybu!
Ukládám, brzy udělám a bodík je tam, šikulko!
Tohle jídlo jsem měla poprvé v jedné restauraci blízko nás (Bílá vrána, Praha 3), kde je skvělý šéfkuchař a já se od té doby pokouším o něco podobného...
Děkuji za body a ať vám chutná!!
Vše umocňují krásné fotky.
Posílám bodíka.