Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,17 g |
Tuky | 54,79 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Moje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 13 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 27 minutami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 49 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 53 minutami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 1 hodinou
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 2 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 3 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 4 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 4 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 5 hodinami
Tématické fráze:
divocak na cervenem vine,
kanci medailonky na vine,
kanci kyta na vine,
kančí kotleta na víně,
kanec na víně,
recept kančí kýta na víně,
kančí plec na víně,
kanci guláš na červeném vine,
recepty kančí kýta na víně,
kanec na cervenem vine,
kančí guláš na víně,
kanec na jablkách,
divočák na brusinkách,
divočák na jablkách,
kančí kýta s jablky,
kančí s rýží,
guláš z divočáka na červeném víně,
jablka na víně,
maso na jablkách kanči,
kančí recepty
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
jablko,
žampióny,
tymián,
koření hřebíček,
mouka hladká,
brusinky,
citron,
pepř mletý,
bobkový list,
jalovec,
koření divočina,
víno červené suché,
sůl
Komentáře (30)
Krása
díky všem
Blahopřeji k premiéře a jen tak dál
časopis
děkuju moc
spagetka: klidně i hříbky