Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Šťavnaté kančí maso dušené s jablky a zalité červeným vínem získává jemně nasládlou chuť a bohaté aroma. Tento sváteční pokrm se skvěle hodí na zimní stůl a potěší všechny milovníky zvěřiny.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,17 g |
| Tuky | 54,79 g |
| Vláknina | 25,38 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Moje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 12 hodinami
Tématické fráze:
divocak na cervenem vine,
kanci medailonky na vine,
kanci kyta na vine,
kančí kotleta na víně,
kanec na víně,
recept kančí kýta na víně,
kančí plec na víně,
kanci guláš na červeném vine,
recepty kančí kýta na víně,
kanec na cervenem vine,
kančí guláš na víně,
kanec na jablkách,
divočák na brusinkách,
divočák na jablkách,
kančí kýta s jablky,
kančí s rýží,
guláš z divočáka na červeném víně,
jablka na víně,
maso na jablkách kanči,
kančí recepty
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
jablko,
žampióny,
tymián,
koření hřebíček,
mouka hladká,
brusinky,
citron,
pepř mletý,
bobkový list,
jalovec,
koření divočina,
víno červené suché,
sůl
Komentáře (30)
Krása