Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Šťavnaté kančí maso dušené s jablky a zalité červeným vínem získává jemně nasládlou chuť a bohaté aroma. Tento sváteční pokrm se skvěle hodí na zimní stůl a potěší všechny milovníky zvěřiny.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,17 g |
Tuky | 54,79 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Moje poznámka
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 10 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 9 minutami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 3 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 4 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 6 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 6 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 6 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 6 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 7 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 7 hodinami
Tématické fráze:
divocak na cervenem vine,
kanci medailonky na vine,
kanci kyta na vine,
kančí kotleta na víně,
kanec na víně,
recept kančí kýta na víně,
kančí plec na víně,
kanci guláš na červeném vine,
recepty kančí kýta na víně,
kanec na cervenem vine,
kančí guláš na víně,
kanec na jablkách,
divočák na brusinkách,
divočák na jablkách,
kančí kýta s jablky,
kančí s rýží,
guláš z divočáka na červeném víně,
jablka na víně,
maso na jablkách kanči,
kančí recepty
Suroviny:
kýta kančí,
olej,
cibule,
jablko,
žampióny,
tymián,
koření hřebíček,
mouka hladká,
brusinky,
citron,
pepř mletý,
bobkový list,
jalovec,
koření divočina,
víno červené suché,
sůl
Komentáře (30)
Krása