Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Jehněčí pečeně v bylinkách s vinnou omáčkou a bramborovým pyré uspokojí i velmi náročné hosty, ale zvládnout se dá snadno. Podstatné jsou kvalitní suroviny! K dokonalosti podávejte s červeným vínem.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 149 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,76 g |
Tuky | 301,03 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 13,84 g |
Sacharidy | 44,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
Moje poznámka
Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 8 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 15 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 19 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 6 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 6 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 6 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 6 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 7 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 7 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 7 hodinami
Tématické fráze:
jehnecí pecene,
jehnecí pecene,
naložené jehněčí,
jak naložit jehněčí maso,
jehněčí hřbet na česneku,
jak nalozit jehneci,
naložení jehněčího masa,
naložené jehněčí maso,
naložené jehněčí maso recept,
skopový hřbet recept,
pečené jehněčí na víně,
bylinky na jehněčí maso,
jehněčí na česneku,
nakladaný jehněčí hřbet,
naloženi jehneci kyty,
nakladane jehneci,
jak naložit skopové maso,
jak naložit jehneci kytu,
jehněčí plec na česneku,
jehněčí hřbet na rozmarýnu
Suroviny:
maso jehněčí,
kotleta jehněčí,
rozmarýn,
koření nové koření,
slanina gazdovská,
bobkový list,
cibule červená,
česnek,
vývar hovězí,
víno červené,
sůl
Komentáře (14)
Posílám bodík