Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,73 g |
Tuky | 91,53 g |
Vláknina | 49,74 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 7,09 g |
Sůl | 18,39 g |
Sacharidy | 401,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Moje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Nejnovější recepty
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 18 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový sirup
Libotovska před 11 minutami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 42 minutami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 8 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 11 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 13 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 14 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 14 hodinami
Tématické fráze:
noky,
cervene zelí se skořicí,
noky se zelim,
noky k zeli,
co k červenému zeli,
červené zelí recept,
noky recept,
zelí s noky,
jak se vaří noky,
noky s červeným zelím,
noky a zelí,
jak dlouho se vaří noky,
noky do zelí,
jak dlouho se vaří červené zelí,
červené zelí top recepty,
dušený nok,
zelí s nokama,
dušené zelí s noky,
červené zelí s hřebíčkem,
jak se vaří gnocchi
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
máslo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
jablko,
mošt jablečný,
bujón zeleninový,
koření hřebíček,
skořice celá,
koření nové koření,
bobkový list,
žampióny,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
ocet jablečný,
sůl,
olej
Komentáře (56)
opravdu doporučuji to zelí vyzkoušet, na druhý den je prostě MLASK
Ale to tvoje zelíčko je ma zaujalo, je extra krásne...
Noky doma uvaříme, zelíčkem je proložíme.
Kdo chce, dá si masíčko a k tomu dobré pivíčko
Noky v červeným zelí, to zas bude síla!
Brambory a zelíčko červené je třeba.
Co tam ještě přidáme? Netreba je chleba!
Hřebíčky, železný ne! Co to Jardo plácáš??
Ty, kdyby si vole sněd, tak tancuješ čardáš!
Ještě různé koření,i bobkové listy,
přijde tam i skořice, s tím jsem si fakt jistý.
Brambor na ňok oloupem, zbydou nám jen slupky,
ty hodíme slepicím,a nacpem si pupky!!!
Bodík připsán
Zelí dá trochu práce
No a bod je snad samozřejmost, ne?