Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,70 g |
Tuky | 476,38 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 206,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Moje poznámka
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
Nejnovější recepty
Makronky
Přidáno před 2 hodinami
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb bez hnětení
veronika_straka před 25 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
Didi1 před 35 minutami
Obalovaný květák
radekfiala před 36 minutami
Pečené plněné papriky
danava před 39 minutami
Celerový salát na chlebíčky
kacaba10 před 59 minutami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dada66 před 1 hodinou
Vláčný makovec-makovník
Pahak před 1 hodinou
Hrnková bábovka
eVecernice před 1 hodinou
Vepřové plátky na zelenině a žampionech v pomalém hrnci
Petem před 1 hodinou
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečený vepřový bok v celku,
pomalu pečene kančí,
pečený vepřový oříšek,
pomalu pečené vepřové,
pečený jelení hřbet,
pomalu peceny kanec,
peceny bok v celku,
kotleta s kůží,
peceny bok s bramborem a kapustou,
pečený kančí hřbet,
koza hřbet recept,
pečený bok s bramborami,
cerstvemaso.cz,
cerstvemaso.cz,
veprove maso pecene na bramborach,
pomalu pečený vepřový bok,
pomalé pečení,
polmalu pečený kančí hřbet,
1500 g krkovička a 500 g bůček,
vepřový oříšek s bramborem
Suroviny:
bůček vepřový,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
smetana,
tymián,
ořech muškátový,
kapusta růžičková,
cuketa,
karotka,
cibule bílá,
cukr,
kosti vepřové,
bylinky
Komentáře (7)
Báječné!!!
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...