Rump steak v bylinkách
Rump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí. Podáváme s opečeným toustem a zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rump steak v bylinkách
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poW1
Moje poznámka
Rump steak v bylinkách
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poW1
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 8 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škubánky s mákem
Tereziena před 29 minutami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 33 minutami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 36 minutami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 1 hodinou
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 1 hodinou
Dýňová polévka
spamejlik před 1 hodinou
Žampionová polévka
Blazenka před 1 hodinou
Domácí langoše
Sarka1234 před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 2 hodinami
Tématické fráze:
rump steak,
rump steak recept,
rump steak recepty,
příprava rump steaku,
hovezí rump steak recepty,
rump steak příprava,
rumpsteak,
rumpsteak recept,
recept na rump steak,
jak správně udělat steak,
kuřecí steak na bylinkách,
příloha ke steaku,
hovězí rump steak recept,
bylinky na steak,
co je rump steak,
hovězí steak na bylinkách,
recept rump steak,
steak recept,
bylinky na steaky,
jak spravne udelat hovezi steak
Suroviny:
steak rump,
olej olivový,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (72)
Výborné
Mimochodem, každému, komu se tu nelíbí, lze jen doporučit, aby si vybral jiné stránky o vaření, nic ho tu nedrží. Jak prosté...
Arnošt, Mirek, Martin a druzí...
Já se budu snažit dál a nenechám se odradit.
Naděžda Votáhlová: Už ok, ano??
A tady speciálně pro neregistrovanou Naděždu:http://beefsteak.webnode.cz/products/rumpsteak/
http://www.google.cz/search?q=rumpsteak&hl=cs&rlz=...
máš ho parádní, i z fotky je vidět, že je krásně šťavnatý.. věřím, že jste si šmákli
Tu to nie je ale zvykom.
Co se týká toho řezníka, spagi, mi tady máme hned několik řeznictví, ale jak známo a bylo mi tak řečeno, Severomoravský kraj není tak zásobený, jako Praha a okolí. Prý tady není finanční potenciál. Masa jsou hromady, ale hovězího, telecího a pod. málo. Většinou to v obchodech za ty ceny tmavne a nikdo to nekupuje. Na takový steak maso nekoupíš, ale je tady ještě jeden řezník, kde jsem ještě nebyla, tak uvidíme
Jani,já jsem ještě odvahu na steaky nenašla