Rump steak v bylinkách
Rump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí. Podáváme s opečeným toustem a zeleninou.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rump steak v bylinkách
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poW1
Moje poznámka
Rump steak v bylinkách
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poW1
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 11 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 11 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 11 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Strouhaný koláč s banánovou náplní
xSarka před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 9 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 10 hodinami
Maková náplň
lucyb před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 13 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 13 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 16 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 16 hodinami
Tématické fráze:
rump steak,
rump steak recept,
rump steak recepty,
příprava rump steaku,
hovezí rump steak recepty,
rump steak příprava,
rumpsteak,
rumpsteak recept,
recept na rump steak,
jak správně udělat steak,
kuřecí steak na bylinkách,
příloha ke steaku,
hovězí rump steak recept,
bylinky na steak,
co je rump steak,
hovězí steak na bylinkách,
recept rump steak,
steak recept,
bylinky na steaky,
jak spravne udelat hovezi steak
Suroviny:
steak rump,
olej olivový,
rozmarýn,
tymián,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (74)
Výborné
Mimochodem, každému, komu se tu nelíbí, lze jen doporučit, aby si vybral jiné stránky o vaření, nic ho tu nedrží. Jak prosté...
Arnošt, Mirek, Martin a druzí...
Já se budu snažit dál a nenechám se odradit.
Naděžda Votáhlová: Už ok, ano??
A tady speciálně pro neregistrovanou Naděždu:http://beefsteak.webnode.cz/products/rumpsteak/
http://www.google.cz/search?q=rumpsteak&hl=cs&rlz=...
máš ho parádní, i z fotky je vidět, že je krásně šťavnatý.. věřím, že jste si šmákli
Tu to nie je ale zvykom.
Co se týká toho řezníka, spagi, mi tady máme hned několik řeznictví, ale jak známo a bylo mi tak řečeno, Severomoravský kraj není tak zásobený, jako Praha a okolí. Prý tady není finanční potenciál. Masa jsou hromady, ale hovězího, telecího a pod. málo. Většinou to v obchodech za ty ceny tmavne a nikdo to nekupuje. Na takový steak maso nekoupíš, ale je tady ještě jeden řezník, kde jsem ještě nebyla, tak uvidíme
Jani,já jsem ještě odvahu na steaky nenašla