Guláš SPECIÁL
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso nejprve 24 hodin marinujeme v pikantní směsi koření. Určitě stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 862 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,79 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 142,25 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 323,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Moje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 11 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 1 hodinou
Grilovaná krkovička
Merylas před 2 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 2 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 4 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 4 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 4 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 5 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 5 hodinami
Tématické fráze:
gulaš hovězi speciál,
guláš z danka,
dančí guláš,
hovězí guláš speciál,
hovězí guláš recept,
dobrý dančí guláš,
dančí guláš recept,
vaření guláše,
nahořklý guláš,
dančí maso recepty,
vepřový guláš special,
guláš s daňka,
dančí plec,
postup pri vareni gulase,
guláš postup,
danek gulas,
srnčí guláš speciál,
výborný hovezí gulaš,
guláš,
danci plec recept
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
celer,
česnek,
hořčice plnotučná,
maggi,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
kečup sladký,
koření kari,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř mletý,
sádlo,
pivo světlé,
rum,
mouka hladká,
hlava vepřová
Komentáře (30)
jo
Pak hodim fotku
Jendo, Špagetka to psala jako otázku, ne jako výtku.
Nejsem žáden šéfkuchař, ale určitě tam je pro rozvinuti chuti a možná křehkosti masa
Domnívám se, že všichni "gulášovi" víme, co způsobí hořkost a neuvědomuji si, že bych někde napsal, že příčinou zhořknutí je majoránka