Guláš SPECIÁL
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso nejprve 24 hodin marinujeme v pikantní směsi koření. Určitě stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 862 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,79 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 142,25 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 323,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Moje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 18 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 55 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 1 hodinou
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 5 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
gulaš hovězi speciál,
guláš z danka,
dančí guláš,
hovězí guláš speciál,
hovězí guláš recept,
dobrý dančí guláš,
dančí guláš recept,
vaření guláše,
nahořklý guláš,
dančí maso recepty,
vepřový guláš special,
guláš s daňka,
dančí plec,
postup pri vareni gulase,
guláš postup,
danek gulas,
srnčí guláš speciál,
výborný hovezí gulaš,
guláš,
danci plec recept
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
celer,
česnek,
hořčice plnotučná,
maggi,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
kečup sladký,
koření kari,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř mletý,
sádlo,
pivo světlé,
rum,
mouka hladká,
hlava vepřová
Komentáře (30)
jo
Pak hodim fotku
Jendo, Špagetka to psala jako otázku, ne jako výtku.
Nejsem žáden šéfkuchař, ale určitě tam je pro rozvinuti chuti a možná křehkosti masa
Domnívám se, že všichni "gulášovi" víme, co způsobí hořkost a neuvědomuji si, že bych někde napsal, že příčinou zhořknutí je majoránka