Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Tento recept využívá pomalý hrnec, který umožňuje masu dokonale změknout a spojit se s chutěmi koření a zeleniny. Výsledkem je luxusní a lahodné jídlo, které se doslova rozplývá na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 739 kJ / 894 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,09 g | 
| Tuky | 55,20 g | 
| Vláknina | 22,92 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 305 mg | 
| Sůl | 0,67 g | 
| Sacharidy | 47,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Moje poznámka
					
				
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 22 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 32 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 15 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí líčka v pomalém hrnci, 
						
						
							hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou, 
						
						
							pomalý hrnec lidl, 
						
						
							video recepty na pomalý hrnec lidl, 
						
						
							hovězí líčka paulus, 
						
						
							pomalý hrnec líčka, 
						
						
							recept na hovězí líčka se zeleninou, 
						
						
							hovězí líčka na víně v pomalem hrnci, 
						
						
							teleci licka, 
						
						
							hovězí líčka pomalý hrnec, 
						
						
							lidl pomaly hrnec, 
						
						
							telecí líčka video, 
						
						
							jaké víno k telecím líčkům, 
						
						
							hovězí líčka na červeném víně, 
						
						
							líčka na víně paulus, 
						
						
							přiloha k hovězím líčkům, 
						
						
							hovězí líčka roman paulus, 
						
						
							líčka pomalý hrnec, 
						
						
							hovězí líčka recept paulus, 
						
						
							hovězí líčka na víně paulus
						
					
						Suroviny:
						
							líčka telecí, 
						
						
							celer, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							petržel, 
						
						
							cibule, 
						
						
							cuketa, 
						
						
							víno červené suché, 
						
						
							bujón gelový, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							koření nové koření mleté, 
						
						
							tymián, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
Komentáře (26)
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"
Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…