Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 937 kJ / 1 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,54 g |
| Tuky | 85,85 g |
| Vláknina | 27,84 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 372 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 36,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Moje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 10 hodinami
Tématické fráze:
maso s dírou,
telecí ossobuco minutky recepty,
krůtí osobucco recept,
ossobuco recept,
osso buco recept,
fond de veau,
jak se připravuje baby špenát,
krůtí ossobuco recept,
recepty na ossobuco,
jak se rekne slovensky morek,
telecí osso buco jako minutka,
globus telecí ossobuco,
spenatom,
ossobuco minutka,
hovězí osso buco jako minutka,
osso buco recepty,
osso buco recept se špenátem,
baby spenát parmazán,
krůtí osso buco,
baby špenát s parmazanem
Suroviny:
maso telecí,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
víno bílé suché,
rajče ve vlastní šťávě,
máslo,
olej slunečnicový,
mouka hladká,
česnek,
parmazán,
bouquet garni,
sůl,
pepř,
špenát,
olej olivový extra virgin,
smetana sladká,
parmazán,
sůl,
pepř,
rajče sušené v oleji
Komentáře (10)
Nevím, jak se slovensky řekne "lýtko", ale OSSO BUCO se připravuje z lýtka zadní nohy dobytčete a nechápu, proč sem pletete toho krocana
*****
Typické je s gremoládou http://www.labuznik.cz/recept/milanske-osso-buco-o...
Nenechte se u řezníka zblbnout a klidně mu řekněte, ať vám vybere kosti s morkem (od pohledu to není vždy zřejmé - někdy se i plná kost tváří jako by měla morek)
Vyvařené duté kosti lze používat jako "kokotky". Dal bych sem recept na MORKOVOU ŽEMLOVKU, ale myslím, že byste ji nestrávili...
Koho to zajímá: http://www.labuznik.cz/recept/morkova-zemlovka/