Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 805 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,38 g |
Tuky | 130,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Moje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 19 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 1 hodinou
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 1 hodinou
Vaječná pomazánka
Valis před 1 hodinou
Špagety s mletým masem
Valis před 1 hodinou
Linecké řezy s jablky
Jajav před 2 hodinami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 2 hodinami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
dejna před 3 hodinami
Čokoládový piškot
Monkrizova před 3 hodinami
Čočka na kyselo
Paion před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na hříbkách,
kotleta na hribkach,
vepřové plátky na hříbkách,
veprova kyta na hribkach,
vepřové kotlety na hříbkách,
hovězí na hříbkách,
kotlety na hříbkách,
vepřová kotleta na hříbkách,
vepřova panenka na hřibkach,
na hříbkách,
vepřový plátek na hříbkách,
maso na hříbkách,
vepřová kýta na houbách,
dušené na hříbkách,
dusene veprove na hribkach,
veprova krkovice na hribkach,
veprove platky s horcici,
dušené maso na hříbkách,
vepřové na hříbkách s rýží,
vepřový plátek s hořčicí
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
hořčice dijonská,
olej,
cibule,
bujón hovězí,
pepř mletý,
koření nové koření,
pepř celý,
mouka hladká,
vývar,
hříbky sušené,
slanina anglická,
cibule,
olej
Komentáře (30)
Dijonskou jsem nešetřila, raději jsem míň solila.
a mimochodem..v sekci "co dnes uvařit" máš to foto eště hezčí