Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Moje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Nejnovější recepty
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 2 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 3 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Letní vaječná tlačenka
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 1 hodinou
Švestkový kompot
Backurka před 2 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 4 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 6 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 6 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 6 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kližka,
recept na bramborovou kaši,
maso na křemenáčích,
hovězí na hříbkách,
kližka recept,
hovězí maso s bramborovou kaší,
oběd z kližky,
hovězí guláš s hlivou,
hovězí guláš s hlívou ústřičnou,
co udělat z křemenáčů,
kližka recepty,
recept na hovězí kližku,
recept na kasi,
musí se hlíva oloupat?,
recepty hovězí kližka 100x jinak,
dietní bramborová kaše s,
recept kuch. hlíva ustřičná,
hřibky hranolky,
co udelas s klizky,
oběd s bramborovou kaší
Suroviny:
kližka hovězí,
špek uzený,
cibule,
houba hřib,
houby křemenáči,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
brambory,
česnek,
máslo,
mléko,
hlíva ústřičná,
olej slunečnicový
Komentáře (37)
Ovšem recept je to znamenitý, zasloužený bod přidávám, tohle je jen poznámka na okraj.
Jendo, je to nádhera, houby miluji, kližku také, no a o br. kaši raději ani nemluvím - prostě mňamka. A k tomu ta nádherná fotka!!!