Guláš SPECIÁL
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso nejprve 24 hodin marinujeme v pikantní směsi koření. Určitě stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 862 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,79 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 142,25 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 323,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Moje poznámka
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
Nejnovější recepty
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 3 hodinami
Filé s kapary
Přidáno před 14 hodinami
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno před 18 hodinami
Smažené cuketové květy
Přidáno před 18 hodinami
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno 10. 9. 2025 20:58:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený patizon
TondaJ před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kle.p@seznam.cz před 2 hodinami
Krémová polévka z dýně
Fitulka před 3 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 14 hodinami
Pudinkovo-švestkové koláče
Ivcatkoo před 16 hodinami
Cuketovo kokosový moučník s čokoládovou polevou
ilonka22 před 17 hodinami
Vdolky naší holky
h.plskova před 17 hodinami
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Eva07 před 17 hodinami
Poctivá květáková polévka
malanova.misa před 17 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
majka-24 před 18 hodinami
Tématické fráze:
gulaš hovězi speciál,
guláš z danka,
dančí guláš,
hovězí guláš speciál,
hovězí guláš recept,
dobrý dančí guláš,
dančí guláš recept,
vaření guláše,
nahořklý guláš,
dančí maso recepty,
vepřový guláš special,
guláš s daňka,
dančí plec,
postup pri vareni gulase,
guláš postup,
danek gulas,
srnčí guláš speciál,
výborný hovezí gulaš,
guláš,
danci plec recept
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
celer,
česnek,
hořčice plnotučná,
maggi,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
kečup sladký,
koření kari,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pepř mletý,
sádlo,
pivo světlé,
rum,
mouka hladká,
hlava vepřová
Komentáře (30)
jo
Pak hodim fotku
Jendo, Špagetka to psala jako otázku, ne jako výtku.
Nejsem žáden šéfkuchař, ale určitě tam je pro rozvinuti chuti a možná křehkosti masa
Domnívám se, že všichni "gulášovi" víme, co způsobí hořkost a neuvědomuji si, že bych někde napsal, že příčinou zhořknutí je majoránka