Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené rybí ražničí

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 050 kJ /
251 kcal
Bílkoviny22,50 g
Tuky15,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy6,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety a sýr si nakrájíme na kousky, které střídavě napichujeme na jehlu. Celý špíz z obou stran mírně osolíme a posypeme grilovacím kořením a obalíme v trojobalu, nejlépe 2x, aby nám sýr nevytékal. Osmažíme na oleji ze všech stran a podáváme.

Zveřejněno 13. 2. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Recept je mým momentálním nápadem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené rybí ražničí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVPr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Smažené rybí ražničí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wVPr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (31)

chocolate: ale no tak!!:-D Rybky jsou zdravé;-). Díky za bodík!:-)

Dnes jsem dělala s pangasem, kterého jsem ochutila česnekovým grilovacím kořením a pepřem, sýr jsem použila 45% uzený eidam a bylo to LUXUSNÍ:-p.+16 Jen jsem je po usmažení dala na chvíli do trouby.Máš mě na svědomí děvčico, jsem prepapaná...:-D

Jani, to já jenom tak, kdyby se Ti fotka nelíbila. ;-)

Tereza Stepanova co to plácáš o mazání? Děkuji moc a jsem moc ráda, že vám chutná!!;-):yes:

Jani :-K, včera jsme měli podruhé Tvoji dobrůtku a stihla jsem jí dokonce i vyfotit než se do toho přítel pustil :-)). Místo grilovacího koření jsem použila koření na ryby a už to bylo ono. Předtím to nebylo takové výrazné, něco mi tam prostě chybělo ;-). Posílám fotečku, pokud se Ti nebude líbit, smažu jí :-);-).

:-O:-p:-)):yes:

Tereza Stepanova jéé, jasně, koření se meze nekladou!!;-)

Jani:-K, zrovna dneska jsme měli na oběd tuhle mňamku :-*. Bylo to moc dobré, jenom příště vyměním grilovací koření za nějaké výraznější, možná za koření na ryby ;-).

cardanka díky, opravdu, to potěší:-8, ale tohle opravdu nebylo špatné;-)

Jani R.:-K právě naopak:-!klasikou myšleno, že Tvé recepty nikdy nezklamou:-K a v jednoduchosti je krása;-)

cardanka no, totální úlet zoufalce by se to taky mohlo jmenovat!:-D:-))

Jani R.:-K recept od Tebe? Zkrátka klasika:-*, která nikdy nezklame;-) 14.bodík už tam je:-K

Lusinda79 joo, vlastě jsem to viděla, s tou Pilarovou, ale nevzpoměla jsem si dneska:-/

Jani doporučuje se řízek apod, co je v trojobalu, ihned namočit na sekundu do kastrolu s vařící vodou.Takhle to doporučovala Eva Pilarová, když si jako žlučníkář a dietář chce zahřešit.Prý se tuk minimalizuje.

jana73 no, to víš, někdy je to jen přírodně na 5 g tuku, ale už mi to leze krkem, tak jsem dala jen 30% sýr a po osmažení jsem to zabalila do ubrousku, aby to vypilo co nejvíce tuku;-). A snědla jsem jen jeden, ale fakt mi to moooc chutnalo, plácala jsem se po zádech, jak jsem dobrá!!:-)):-D:-))

Načíst další komentáře (15)

Tématické fráze:
ražničí recept, ražničí, smažená makrela, rybí prsty v troubě, rybí ražniči, smažení ryb, recept na smaženou rybu, jak dlouho smažit rybu, rybí recepty, jak smazit rybu, smažené, smažené rybí filety, smazene filety, kousky ryb recept, ryba přírodně, jak smažit rybí prsty, recept ražničí, rybí super recepty, jak smazit mrazene ryby, smažený hejk

Suroviny:
pangasius, sýr tvrdý, sůl, koření grilovací, olej, strouhanka, vejce, mouka hladká

Přidat fotografie receptu