Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 567 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Moje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Nejnovější recepty
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 59 minutami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 4 hodinami
Brokolicovo-mrkvová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Paštičky s lososovou pomazánkou
Přidáno před 4 hodinami
Tataráček z matjesů
Přidáno před 4 hodinami
Tousty z trouby se šunkovou smaženicí
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 19 minutami
Cuketová buchta
Janet.P před 26 minutami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 2 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 2 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 3 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 4 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 6 hodinami
Dýňový koláč s mandlovou drobenkou
zdraveskamcou před 8 hodinami
Cuketové řezy s malinami
zdraveskamcou před 8 hodinami
Tématické fráze:
mexický guláš s hráškem,
mexický guláš,
guláš s hráškem,
mexický vepřový guláš,
vepřový guláš mexický s hráškem,
vepřový mexický guláš,
svatební guláš,
dobrý mexický guláš,
vepřový guláš s hráškem,
vepřový mexický guláš s hráškem,
mexický guláš recept,
mexický guláš z vepřového masa,
mexický guláš z vepřového masa s hráškem,
dobry mexicky hovězí guláš,
zvláštní vepřovy guláš,
klasický mexický guláš,
mexicky hovězi gulas,
mexický guláš s hráškem recept,
pecenie varenie mexicky gulas,
recept na mexický gulas
Suroviny:
hovězí zadní,
plec vepřová,
protlak paprikový,
hořčice plnotučná,
olej,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (10)