Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 567 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Moje poznámka
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 16 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 16 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 8 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 9 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 9 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 10 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 11 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 11 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 12 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 12 hodinami
Tématické fráze:
mexický guláš s hráškem,
mexický guláš,
guláš s hráškem,
mexický vepřový guláš,
vepřový guláš mexický s hráškem,
vepřový mexický guláš,
svatební guláš,
dobrý mexický guláš,
vepřový guláš s hráškem,
vepřový mexický guláš s hráškem,
mexický guláš recept,
mexický guláš z vepřového masa,
mexický guláš z vepřového masa s hráškem,
dobry mexicky hovězí guláš,
zvláštní vepřovy guláš,
klasický mexický guláš,
mexicky hovězi gulas,
mexický guláš s hráškem recept,
pecenie varenie mexicky gulas,
recept na mexický gulas
Suroviny:
hovězí zadní,
plec vepřová,
protlak paprikový,
hořčice plnotučná,
olej,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (10)