Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexický guláš od pana řezníka

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

17. 2. 2010 11:37

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 567 kJ / 1 092 kcal
Bílkoviny211,00 g
Tuky27,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 485 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Všichni, kdo to jedli, si to pochvalovali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

2. 7. 2010 15:24

Evi,aj keď nie si autorka receptu tak musím zase pochváliť fotku,vždy ich máš také jedlé:-p:-pAko to robíš?:-DA gulášik môže byť dobrý,ale mne by to asi nedalo a ešte by som niečo pridala,to robím vždy:-8

eva hubova eva hubova

2. 7. 2010 13:55

:-p:-p:yes:+4přidalajsem foto:-))

Drobek Drobek

17. 2. 2010 17:12

:-8 Mexický guláš jak ho znám, je s hráškem, nakonec posypaný sýrem, a podává se s kolečkem rýže a uprostřed ten guláš. Zahušťovat netřeba, zahustí ho ten protlak. Já dávám cibuli do základu, je to přece jen guláš, liší se vlastně tím, že tam je ten protlak, místo klasické sladké papriky. Pro ty co mají rádi ostré, přidám sambal-oelek, to je chilli pasta.:-*

k.radulka k.radulka

17. 2. 2010 14:15

ty Mexický guláš je ale guláš s hráškem a strouhaným sýrem;-)

Lusinda79

17. 2. 2010 12:50

Nejde tam cibule do základu?Jinak ta chuť nemusí být špatná, jen bych i to vepřové trochu orestovala.Já osobně dávám protlak do základu, ztratí pak kyselost.

yanull yanull

17. 2. 2010 12:46

Posílám bod a jeden dotaz. Ten guláš se už ničím nezahušťuje? Je jen ve vlastní šťávě s hořčicí a protlakem? Jindřichu, děkuji za odpověď.

Bibinka Bibinka

17. 2. 2010 11:44

Marhoule, to mi připadá na dobrou chuť a je to celkem zvláštní guláš a já ho budu muset vyzkoušet a to zvlášť, že je od řezníka, ti přece znají kulinářské dobroty:-!;-):-p Podle chuti dám pak boda;-)

michsamant michsamant

17. 2. 2010 11:39

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mexický guláš s hráškem mexický guláš guláš s hráškem mexický vepřový guláš vepřový guláš mexický s hráškem vepřový mexický guláš svatební guláš dobrý mexický guláš vepřový guláš s hráškem vepřový mexický guláš s hráškem mexický guláš recept mexický guláš z vepřového masa mexický guláš z vepřového masa s hráškem dobry mexicky hovězí guláš zvláštní vepřovy guláš klasický mexický guláš mexicky hovězi gulas mexický guláš s hráškem recept pecenie varenie mexicky gulas recept na mexický gulas

Suroviny: hovězí zadní, plec vepřová, protlak paprikový, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř, chilli

TopRecepty.cz

Mexický guláš od pana řezníka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLkx