Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejmilejší koprovka

Koprovou omáčku buď milujete, nebo nenávidíte. Pokud patříte do té první skupiny, smetanová koprová omáčka vás zajisté potěší svojí sladkokyselou chutí. Podáváme ji s masem nebo s vejci uvařenými natvrdo.

Hodnocení receptu je 5,0 (91×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

9. 3. 2010 19:07

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 955 kJ / 1 423 kcal
Bílkoviny77,27 g
Tuky97,72 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 875 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy58,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept mám od kamarádky a jinou už u nás nikdo nechce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lusinda79

9. 3. 2010 19:17

Koprovku dělám úplně stejně Irrenko:yes:

1 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprovka nejlepší koprovka kopračka kopracka recept koprovka pro děti koprovka recept rychlá koprovka rychlá a výborná koprovka dobra koprovka výborná koprovka koprečka domácí koprovka recept koprovka koprovka video recept na kopračku příprava koprovky zdrclá koprovka koprová omáčka z bešamelu jednoducha koprovka recepty koprovka

Suroviny: mléko, smetana ke šlehání, kopr, sůl, cukr, šťáva citronová, mouka hladká, máslo, žloutek, vejce

TopRecepty.cz

Nejmilejší koprovka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/16B3