Kabanos
Kabanos je druh točeného salámu. Studený se hodí na nakládání s cibulí a rajčaty, ale jeho teplá, dozlatova opečená varianta, vás určitě nezklame. Se skleničkou piva, chlebem a hořčicí bude rychlou večeří nejen pro pány.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 059 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 20,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 820 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kabanos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dq2k
Moje poznámka
Kabanos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dq2k
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 43 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 43 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 2 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 4 hodinami
Květákové placičky
Linova před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 5 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 5 hodinami
Tématické fráze:
kabanos,
kabanos recepty,
recepty z kabanosu,
kabanos recept,
recept kabanos,
opečený kabanos,
recept na kabanos,
opékaný kabanos,
recept z kabanosu,
recepty s kabanosu,
recepty kabanos,
co z kabanosu,
kabanus,
kabanos opečený,
recepty s kabanosem,
kabanos v troube,
grilovani kabanosu,
recepty na kabanos,
kabanosy,
kanbanos v troubě
Suroviny:
kabanos,
olej slunečnicový
Komentáře (35)