Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sváteční slepičí polévka

Talíř horkého slepičího vývaru nejen zasytí, ale dovede i léčit - pomůže nám od rýmy a nachlazení, dodá sílu a skvěle zahřeje. Aby byl vývar správně silný, je důležité nevařit jej zprudka, ale pomalu táhnout na mírnějším plameni.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 145 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 130 min

145 min (15 min příprava + 130 min tepelná úprava)

5. 4. 2010 15:44

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie149 kJ / 36 kcal
Bílkoviny1,00 g
Tuky0,20 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

9. 1. 2011 19:19

Otto na tu bych teď měla velikou chuť:yes::yes:

michsamant michsamant

5. 4. 2010 17:03

:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: slepici polevka slepičí vývar slepičí polévka recept polevka ze slepice slepičí vývar recept recept na slepici polevku sváteční polévka sváteční polévky slepičí polévka videorecept slepici polivka vývar ze slepice silná slepičí polévka polévka slepičí recept slepičí polévka slepice na polévku slepičí vývar pohlreich slepici polevka recepty slepičí polévka v pomalém hrnci slepičípolévka vaříme slepici

Suroviny: slepice, mrkev, petržel, celer, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, cibulka jarní, nudle polévkové, sůl

TopRecepty.cz

Sváteční slepičí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w0wr