Ukrajinský boršč
Suroviny
Porce: 5-litrovy hrniec
Nutriční hodnoty
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 16 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 17 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno 27. 4. 2024 11:39
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 2 minutami
Kinder Paradiso
Babu1 uvařil před 3 minutami
Bezkonkurenční králík
Michak uvařila před 6 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
broucekSylva uvařila před 30 minutami
Vepřová kotleta - rychlá
bertidlo uvařila před 52 minutami
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
petrysek2307 uvařila před 1 hodinou
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 1 hodinou
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Něco mezi polévkou a salátem: Okroška voní bylinkami a je plná masa a zeleniny. Podle tohoto receptu ji zvládne každý
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Další recepty
Tématické fráze: boršč podle rodilé ukrajinky recept na boršt boršt borsč bořč borč recept boršč recept borst recept recept na boršč ukrajinske recepty ukrainsky borsc polévka boršt recepty boršt borst polevka recept boršť borč recepty jak uvarit borsc polévka bořč ruský bořč rusky borc polevka
Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, řepa červená, zelí bílé, brambory, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, vegeta, olej, česnek, petrželka, smetana zakysaná
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
17 názorů