Bochánek M.Š.
Suroviny
Porce: 20 - 26 (dva malé bochánky)
Nutriční hodnoty
Energie | 15 052 kJ / 3 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,27 g |
Tuky | 130,09 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 500,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je nutné vycházet ze zkušeností včetně znalostí pečení naší trouby. Recept je od "Budějčačky" a bývalé spolupracovnice Marušky Šafaříků .
Ať se vám dílo daří a sporák dobře vaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2012 16:15
23. 5. 2012 15:54
14. 4. 2010 15:34
14. 4. 2010 13:00
14. 4. 2010 12:13
14. 4. 2010 11:05
14. 4. 2010 10:15
14. 4. 2010 09:34
14. 4. 2010 08:45
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 9 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 46 minutami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 3 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: jak vařit vejce aby nepraskly nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek vaření vajec aby nepraskly nejlepsí bochánek jak dlouho péct bochánek jak dlouho se peče bochánek bochánek s olejem bochánky jak upéct bochánek aby vejce nepraskly recepty pro mš recepty cz.m jak uvarit vajicka aby nepraskly bochánek s rozinkami nejlepší bochánek velikonoční jak se pece bochanek pečeme bochánek jak varit vajicka aby nepraskly aby vejce při vaření nepraskly recpty cz m
Suroviny: mouka hladká, tvaroh, cukr vanilkový, cukr moučkový, vejce, prášek do pečiva, olej, mléko, rozinky, rum, ovoce kandované, kůra citronová, sůl, lupínky mandlové
Bochánek M.Š.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZpN
9 názorů