Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadívaná kuřecí kůže

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 4. 2010 20:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Uvažovala som, či to sem pridať, alebo nie. Je to vlastne recept - nerecept, určite každý z nás robieva nejakú plnku do kuraťa.

Možno sa niekto, kto tento spôsob nepozná, inšpiruje.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

3. 8. 2010 19:52

magdalenko, děkuji ;-) dosud jsem kůže vyhazovala, do polévky je nedávám, je pak moc mastná...toto je fajn využití - a dobré, moc dobré ;-):-p

magdalenka magdalenka

3. 8. 2010 19:04

Ivka, máš to veľmi pekné!

isindy isindy

3. 8. 2010 18:42

dnes jsem z kuřecích koster na polévku stáhla kůži a udělala tuto zajímavou dobrotu s klasickou nádivkou (houska, vejce, mléko, sůl, uzený bůček, česnek) - a je to výborné :-p, doporučuji...:yes:

eva hubova eva hubova

21. 4. 2010 22:56

Naše babi dělala taky s mletým masem,tohle bude taky:-p:yes:+5

magdalenka magdalenka

21. 4. 2010 21:54

Jani R., u nás sa zvykol plniť husací krk, (teda koža z neho) uvariť a na studeno krájať ako salám...

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2010 21:45

Magdi, já jsem o něčem podobném už slyšela a dokonce i jedla, ale nebyla to kůže z kuřete, ale myslím z krůty a bylo to plněné mletým masem a ještě něčím. Bylo to vynikající, ale kde vzít krůtí kůži z krku?:-)):-D. tak myslím, že tohle je docela reálné a musí to být skvělé s těmi játry!!:-*:yes::yes:

magdalenka magdalenka

21. 4. 2010 20:54

Dievčatá, zrejme je to jedno, ako náplňou to naplníme - kto akú má rád. Tá koža funguje ako "obal", poskytne aj trocha tuku a vo finále vyzerá fotogenicky. Teda, pokiaľ nemáme nejaké zábrany...
Častejšie po vykostení kuraťa z kostí aj kože varím polievku, len som si na toto spomenula, pretože som zahliadla recept na "nebeskú nádivku"...rýchlo som prihodila, lebo zabúdam...
Ďakujem vám za záujem a želám pekný večer!

maris maris

21. 4. 2010 20:46

Magdalenko, díky za připomenutí, já jsem to kdysi dělala, ale s mletým masem, vyzkouším podle Tebe;-):yes:

Iljusa Iljusa

21. 4. 2010 20:43

Nedělej mi tady chutě:-O :-8 Využiju tento recept při přípravě "kuře Predátor" - to mi zůstavá kůže a nevím, co s ní ;-)

magdalenka magdalenka

21. 4. 2010 20:39

A niekde som videla recept - kde sa plnila koža zo stehna, pretiahla sa na druhú stranu, že bola "rubom" hore ale ostávala spojená s kosťou. Na samotné mäso sa pre pečením dával kúsok slaniny, aby to mäso nevyschlo, ale to nerobievam.
V recepte množstvo surovín je orientačné.

spagetka spagetka

21. 4. 2010 20:38

Magdi, originální ;-):yes::yes:

Iljusa Iljusa

21. 4. 2010 20:33

Tak jsem se inspirovala ;-) Dobrý nápad :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí kůžičky podle hrušky kureci kůžičky plněné kuřecí kůže plněné kurecí kůžičky nadívané kuřecí kůžičky recept nadívané kuřecí kůžičky tn.cz recepty hruška smažené kuřecí kužičky recept na plněné kuřecí kůže smažené kuřecí kůže plněná kuřecí kůže hruškovy recepty na kuřecí kůžičky kuřecí kužičky ládi hrušky kuřecí kůžičky recept nova.tn.cz recepty hrušky recepty reportera hrušky kde koupit kuřecí kůžičky tncz nova recept na domací chléb tncz nova domácí chleba tncz nova láda hruška kuřecí kůžičky

Suroviny: kůže kuřecí, játra kuřecí, olej, cibule, česnek, chléb, vejce, mléko, pepř, květ muškátový, sůl, petrželka

TopRecepty.cz

Nadívaná kuřecí kůže

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6WQn