Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,50 g |
Tuky | 66,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté "steaky" s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWR
Moje poznámka
Mleté "steaky" s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 5 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 33 minutami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 3 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 15 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 15 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 16 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 17 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 18 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 19 hodinami
Tématické fráze:
steak z mleteho masa,
steaky z mletého masa,
hovězí steak z mletého masa,
tatarák z mletého masa,
vepřový tatarák,
tatarak z veproveho,
steak z mleteho hovězího,
steak z mletého hovězího masa,
stejk z mletého masa,
steaky z mletého hovězího masa,
hovězí steaky z mletého masa,
příprava mletého masa,
stejky z mletého masa,
tatarák z vepřového masa,
steak z mletého,
mlete hovězi,
mleté maso plněné vejcem,
steaky z hovězího masa,
vepřový tatarák recept,
mleté maso s vejci
Suroviny:
hovězí zadní,
plecko vepřové,
cibule,
olej,
česnek,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej,
vejce,
kečup sladký
Komentáře (7)