Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,50 g |
Tuky | 66,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté "steaky" s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWR
Moje poznámka
Mleté "steaky" s vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nWR
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 18 minutami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 8 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 8 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 1 hodinou
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
steak z mleteho masa,
steaky z mletého masa,
hovězí steak z mletého masa,
tatarák z mletého masa,
vepřový tatarák,
tatarak z veproveho,
steak z mleteho hovězího,
steak z mletého hovězího masa,
stejk z mletého masa,
steaky z mletého hovězího masa,
hovězí steaky z mletého masa,
příprava mletého masa,
stejky z mletého masa,
tatarák z vepřového masa,
steak z mletého,
mlete hovězi,
mleté maso plněné vejcem,
steaky z hovězího masa,
vepřový tatarák recept,
mleté maso s vejci
Suroviny:
hovězí zadní,
plecko vepřové,
cibule,
olej,
česnek,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř mletý,
olej,
vejce,
kečup sladký
Komentáře (7)