 
		
Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla
U šálku dobré kávy nesmí chybět příjemně sladký koláč. Osvěžující moučník, skládající se z vláčného tvarohového korpusu, broskvového kompotu a želatiny, je skvělou volbou. Je jen na vás, jaké ovoce do moučníku použijete.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 124,44 g | 
| Tuky | 83,48 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 2,15 g | 
| Sodík | 996 mg | 
| Sůl | 2,08 g | 
| Sacharidy | 111,20 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Včas zapneme nahřívat troubu na 170 °C.
	Krok 2: Žloutky oddělíme od bílků. Do bílků přidáme půl hrnku cukru a vyšleháme tuhý sníh.
	Krok 3: Žloutky, Heru, tvaroh, vanilkový cukr, kypřicí prášek, Zlaté klasy a půl hrnku cukr spolu promícháme. Opatrně vmícháme sníh z bílků.
	Krok 4: Těsto rozetřeme na připravený plech. Vložíme do trouby a pečeme na 170 °C zhruba 45-50 minut. Upečenost kontrolujeme špejlí, kterou zapíchneme do korpusu a po vytažení musí být suchá, bez drobečků.
	Krok 5: Připravíme želatinu. Do hrnce dáme šťávu z kompotu s vodou (dohromady musí být 1 l). Přidáme 2 Zlaté klasy, solamyl a cukr. Vaříme, do zhoustnutí, želatina musí být čirá.
	Krok 6: Na korpus naskládáme ovoce a zalijeme čirou želatinou. Necháme ve chladu ztuhnout.
Zveřejněno 30. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rm8p
Moje poznámka
					 
				
Osvěžující tvarohový koláč à la Mariolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rm8p
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 48 minutami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 13 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 35 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 16 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ovocny koláč s tvarohem a želatinou, 
						
						
							tvarohový koláč hera, 
						
						
							tvarohový koláč se zlatým klasem, 
						
						
							tvarohovy zakusek ze zlatym klasem, 
						
						
							múčniky poháre recepty, 
						
						
							tvarohový koláč so želatinou, 
						
						
							buchta se zlatým klasem, 
						
						
							tvarohove osviezujuce rezy, 
						
						
							tvarohovykolac, 
						
						
							tvarohový pohár, 
						
						
							zlaté řeřy s koláč s tvarohem, 
						
						
							bublanina se zlatým klasem, 
						
						
							recepty se zlatym klasem, 
						
						
							tvarohový koláč s ovocem hera, 
						
						
							kolac se zlatym klasem, 
						
						
							tvarohový koláč bez cukru, 
						
						
							ovocný koláč s tvarohem a želé, 
						
						
							osviežujúci ovocný koláč, 
						
						
							tvarohový koláč pizza, 
						
						
							řezy se zlatým klasem
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							tuk hera, 
						
						
							tvaroh, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							cukr krystal, 
						
						
							kypřící prášek, 
						
						
							zlatý klas, 
						
						
							kompot broskvový, 
						
						
							šťáva z kompotu, 
						
						
							voda, 
						
						
							zlatý klas, 
						
						
							solamyl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							tuk, 
						
						
							mouka hrubá
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (3)