Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 783 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,57 g |
Tuky | 95,66 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPJL
Moje poznámka
Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPJL
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 50 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky se zelím,
hovězí kližka se zelim,
hovězí maso se zelím,
hovězí plec se zelím,
hovezi maso s kedlubnovym zelim,
maso s kedlubnovym zelím,
hovězí maso s kedlubnovým zelí,
jak dlouho varit kedlubnove zeli,
hovezi se zelim a knedlikem,
hovězí se zelím,
plec s kedlubnovým zelím,
jihočeské maso-recept,
plecko s kedlubnovym zelim,
jihoceske recepty,
hovezi klizka a zeli,
hovvězí plec,
vepřové maso s kedlubnovým zelím,
hovězí kližka se zelým,
s kedlubnovým zelím,
recepty s kedlubnovým zelím
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
česnek,
špek,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
koření divočina,
mouka hladká,
olej,
kedlubna,
sůl,
kmín drcený,
cibule,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (6)