Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 783 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,57 g |
Tuky | 95,66 g |
Vláknina | 35,20 g |
Cholesterol | 454 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 58,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPJL
Moje poznámka
Jihočeské hovězí s kedlubnovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPJL
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 40 minutami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 17 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 23 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 26 minutami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 1 hodinou
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 2 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 2 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 3 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky se zelím,
hovězí kližka se zelim,
hovězí maso se zelím,
hovězí plec se zelím,
hovezi maso s kedlubnovym zelim,
maso s kedlubnovym zelím,
hovězí maso s kedlubnovým zelí,
jak dlouho varit kedlubnove zeli,
hovezi se zelim a knedlikem,
hovězí se zelím,
plec s kedlubnovým zelím,
jihočeské maso-recept,
plecko s kedlubnovym zelim,
jihoceske recepty,
hovezi klizka a zeli,
hovvězí plec,
vepřové maso s kedlubnovým zelím,
hovězí kližka se zelým,
s kedlubnovým zelím,
recepty s kedlubnovým zelím
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
česnek,
špek,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
koření divočina,
mouka hladká,
olej,
kedlubna,
sůl,
kmín drcený,
cibule,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (6)