Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory

Tradiční zapečené francouzské brambory se podle originálního receptu připravují bez masa a ze syrových brambor. Češi však tento recept připravují častěji s uzeným masem. Každá rodina je peče jinak a přitom nejlépe, o tom není pochyb. Recept uvítají zejména začátečníci.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 60 min

90 min (30 min příprava + 60 min tepelná úprava)

21. 3. 2008 22:40

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 379 kJ / 1 047 kcal
Bílkoviny82,30 g
Tuky35,82 g
Vláknina21,40 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 2,53 g
Sůl5,92 g
Sacharidy91,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

17. 4. 2008 12:53

zkuste dát do vajec trošku mléka a plnotučnou hořčici. Je to dobré.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzke brambory francouské brambory francouzke brambory recept francouské brambory recept dobré francouzké brambory francouzký brambory recepty z brambor francozské brambory brambory recepty brambory recept na francouzké brambory recept na francouske brambory recept francouzké brambory francouzké brambory s uzeným masem recepty francouzké brambory francouzské brambory podle pohlreicha franzouzské brambory fracouzske brambory recept francouské brambory francousky brambory

Suroviny: uzené moravské, brambory, cibule, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Francouzské brambory

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OjN