Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snadné zavařování

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

29. 7. 2010 15:53

Suroviny

Porce: libovolné

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zní to neuvěřitelně, ale opravdu to funguje! Ovoce i zelenina si uchová úžasnou barvu, je to rychlé, bez měření teploty vody atd. a vloni, kdy jsem takto zavařovala poprvé (okurky, meruňky, houby..) se mi ani jedna sklenice dobrůtek nezačala kazit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danca Danca

29. 7. 2010 16:58

Jani a Marundo, moc děkuju za přivítání i za povzbuzení:-K, určitě se odradit nenechám, kdyby člověka měla rozházet každá prkotina, tak by asi ze života moc neměl:-). Každopádně se budu snažit občas nějakým receptíkem přispět, mám jich spoustu, jen času je jaksi pořád málo...

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2010 16:42

Danco, v klidu;-), vůbec nevadí, že je tady podobný recept, ten je víc zaměřen na okurky. Každopádně je to fajn, že lze zavařovat i v mikru. Vítám tě mezi náma a pokud tady příjdeš častěji, zjistíš, jak se hledají podobné recepty, ale pokud přibydou, určitě nevadí;-)

marunda marunda

29. 7. 2010 16:20

Dančo, vítám Tě tu! :-K Já zase naopak tento recept vidím poprvé, tak se to určitě hodí. Je tu hodně receptů, a také je nestíhám sledovat. Ukládám a určitě se mi hodně zamlouvá. :yes:
Jo recept mi příjde přehledný. Určitě sem dávej i jiné recepty a na ty ostatní, co se jim to nezamlouvá nekoukej. Každej jsme nějakej.

Danca Danca

29. 7. 2010 16:09

Milá Jitule, lituju, jestli tento jednoduchý postup je pro někoho nepřehledný, mně to připadá až primitivní...:-), a všechny recepty bohužel nestíhám registrovat, takže se tímto omlouvám všem, kteří jsou "nuceni" číst podruhé "nemlich to samé":-))

Jitule

29. 7. 2010 16:02

Paní Dančo, nemlich to samé, ale trochu přehledněji to uveřejnila paní Hela už před rokem...
www.toprecepty.cz/recept/6972-zavarovani-v-mikrovlnce/

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařování zavařování masa do sklenic zavařování masa do sklenic recept zavařování recepty zavařování masa zavařování hub recepty na zavařování zavařování kuřecího masa recepty zavařování zavařování postup zavarovani zeleniny recepty na zavařování zeleniny zavařování kuřecího masa do sklenic zavařování se šroubovacími víčky recepty na zavařovani masa zavařování masa recepty postup při zavařování postup zavařování recept na zavařování masa postup na zavařování masa

Suroviny: ovoce, houby, zelenina, marmeláda

TopRecepty.cz

Snadné zavařování

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6BqO