Rajčata a papriky na zimu
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Robievam obyčajne ku koncu leta, začiatkom jesene, z posledných plodov. Príde mi to ako najjednoduchší spôsob konzervovania.
Používam v zime pod mäso, do halászlé, do gulášov a pod.
Je to recept - nerecept, možno to niekto nepozná a zíde sa mu...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2010 14:58
Žížalka, myslím, že je to normálny úkaz. Ja ich také polorozmrznuté dávam do hrnca, napr. do toho gulášu. Používam ich iba na varenie, rozvaria sa. Lečo - sterilizované - nemám vo zvyku vyrábať. Kedysi som zmiešala papriku a rajčata a v pohároch sterilizovala, až kým sa mi komplet jedna várka nepokazila. Odvtedy mrazím. Zvlášť mrazím do krabičky feferónky, tie tiež používam do niektorých jedál.
9. 9. 2010 14:54
Magdalenko, já jsem rajčata zmrazila jednou a po rozmražení byly jako hadr. Nevíš, co jsem udělala špatně?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 7 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 8 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 20 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 1 hodinou
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 1 hodinou
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 1 hodinou
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 4 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z rajčat, paprik a cibule vaříme oblíbené lečo. Jak ho nejlépe zavařit na zimu? Poradíme spolehlivé postupy
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Lečo je výborný letní pokrm, který je nejlepší z čerstvých rajčat, paprik a cibule. Díky mrazničce si lečo můžeme vařit po celý rok
Další recepty
Tématické fráze: jak zpracovat rajčata a papriky rajčata do mrazáku lečo do mrázáku recepty z rajčat a paprik jak zamrazit rajčata sterilizovaná rajčata lečo na zimu rajčata a papriky recepty jak zamrazit papriky papriky do mrazáku jak zamrazit leco paprika do mrazaku recepty z rajčat na zimu lečo z rajčat a paprik rajčata v mrazáku sterilizované papriky jak zamrazit papriku paprika a rajčata recepty sterilizované rajčata mražení rajčat
Suroviny: rajče, paprika čerstvá červená,
Rajčata a papriky na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nORp
17 názorů