Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Americké okurky

Máte na zahradě přebytek salátovek či hadovek a nevíte co s nimi? Vyzkoušejte tento rychlý recept na americké nakládané okurky. Jsou pořádně pikantní a skvělé ke grilovanému masu i rybám, do burgerů nebo třeba k sekané.

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min Bez doby odstátí

40 min (40 min příprava, Bez doby odstátí )

11. 9. 2010 15:06

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

11 malých skleniček

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 472 kJ / 2 264 kcal
Bílkoviny27,91 g
Tuky4,91 g
Vláknina67,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,32 g
Sůl45,00 g
Sacharidy507,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejsem na pálivá jídla, okurky jsou pikantní, dobré, recept mám od kamarádky tchána.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hemriettas hemriettas

30. 7. 2016 12:05

Měla jsem málo nálevu,musela jsem polovinu dávky dovařit.

1974andrea 1974andrea

29. 7. 2016 08:36

maxik: Voda se žádná nepřidává. Nasolené okurky se slijí a do nich se pak nalije svařený zchladlý lák. Stejně ještě nějakou vodu pustí při sterilování. Každou sklenku zalijte lákem nad obsah, nebojte se, tekutiny je dost ;-)

Jarmila

29. 7. 2016 07:43

ja to pochopila tak,z e do toho nalevu se prida ta vymackana okurkova voda...

1974andrea 1974andrea

28. 7. 2016 21:55

Přidala jsem fotky. Zrovna mi přerostly nakládačky, když jsem nebyla doma. ;-)

maxik

16. 7. 2016 16:02

Vlasta Václavíková: do toho nálevu vůbec nepříjde voda?

Vlasta Václavíková

16. 1. 2016 10:32

tento recept známe dlouho,všem známým to chutná,nalít do skleniček, horkým nálevem a zavařují,moc dobré

teny1 teny1

19. 8. 2015 19:01

Takže, včera jsem je dělala,dnes jsem hned otestovala a myslím,že jedna dávka bude málo. Je to opravdu pikantní dobrota, ještě lepší než zavařená klasika:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Petr

12. 8. 2015 20:37

Všechno je to ok,akorát nikde nepíšete kolik se použíje vody na ten nálev díky za vysvětlení;-)

erica

27. 7. 2015 13:03

Já to dělám už 20 let, je to pikantní, moc to chutná manželovi. Ale nikdy se mi do toho nechce, protože je to pracné. Teď mám robota, tak už jsem se do toho zase pustila, rovnou z dvojí dávky. Tak dobrou chuť.

BlankaZ

14. 6. 2015 21:59

Lenka > Asi bych to normálně odměřila v odměrce,příp.ve skleničce.

lenkakytka63

14. 6. 2015 21:53

Kdo mi prosím prozradí, jaké množství je 4 dcl cukru ? Děkuji

Prima Mama

14. 9. 2013 19:21

:-( Tak teď nevím, jestli to mám zalít horkým nálevem nebo ho nechat vystydnout:-//

Prima Mama

14. 9. 2013 11:00

:-) Tak dneska jdu na to :yes: Jsem zvědavá, jak to dopadne:-K

MARTA

20. 8. 2013 15:05

TYTO OKURKY UZ DELAM DRUHYM ROKEM MOC NAM CHUTNAJI A JSOU VINIKAJICI LETOS JSEM JE DELALA ZE CTYR DAVEK. DOPORUCUJI.:-p:yes:

Hana

7. 8. 2013 11:57

Tyto okurky dělám již 3 roky, moc nám chutnají, výborné i ke grilování, opět se na ně chystám.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: americký okurkový salát americký salát z okurek zavařené americké okurky nalev na americke okurky recepty z okurek okurkový salát zavařený nakládané okurky s kari okurky s kari okurkový americký salát americké okurky salát zavařený okurkový salát kari okurky americkeokurky okurky recepty okurky na kari recepty z okurky okurkový salát recept zavařování zavařené okurky s kari okurkový salát recept na zavařování okurky kari

Suroviny: okurka čerstvá, sůl, cibule, kopr, ocet, cukr, pepř mletý, koření kari, chilli

TopRecepty.cz

Americké okurky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X5rV