Plněný chleba
Plněný chleba který spojuje křupavou kůrku čerstvého pečiva s chutnou a bohatou náplní. Chleba k večeři je jednoduchý a lahodný způsob jak zakončit den. Můžete si dopřát chléb s máslem, anebo tento kreativní nápad plný bohaté masové směsi a čerstvé zeleniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k77J
Moje poznámka
Plněný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k77J
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 10 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 13 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 7 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 7 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 7 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 7 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 9 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 11 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 11 hodinami
Tématické fráze:
plněný chleba,
plněný chléb,
plněný chleba recept,
plněný bochník chleba,
recept na plneny chleb,
ozdobený chleba,
plněný chléb recept,
masová směs v chlebu,
vydlabaný chléb,
recept plněný chleba,
maso v chlebu,
ozdobený chléb,
vydlabaný chleba,
omáčka v chlebu,
nejhorší recepty,
recept plněný chléb,
chléb plněný,
recept na plněný chleba,
plněnej chleba,
plněný chleba, recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
žampióny,
koření na rožnění,
omáčka sojová,
olej,
cibule,
pórek,
chléb,
salát ledový,
rajče,
okurka salátová
Komentáře (14)
Doma tento způsob moc nepraktikuju, u nás by to bylo neekonomické (chleba vždy zbýval), ale je to moc dobré. Třeba taková fazolková smetanová omáčka...
Já tu mám např. http://www.toprecepty.cz/recept/7956-houbova-cina-... a žádné komentáře o zbytečnosti dalamánku tam nemám. Také jsem vařila podle zdejšího receptu http://www.toprecepty.cz/recept/1805-kajuv-gyros/ a taky žádné negativní ohlasy. Je pravda, že jsem to vždy viděla nebo dělala tak, aby měl každý svůj malý chlebík na talíři. Dát to do velkého chleba musí být nepraktické při servírování a konzumaci.