Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená drůbeží játra

Hodnocení receptu je 4,9 (55×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 10. 2010 12:31

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie2 675 kJ / 639 kcal
Bílkoviny85,50 g
Tuky25,00 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 7,86 g
Sůl18,90 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem dostala meilem. Na obrázcích je logo "kuchařka ze Slovácka", od které jsem už nejednu dobrůtku vařila, např. "Hovězí nadivoko" Pod tímto receptem je doslovně napsáno "Tož toto je žranica!!!" A opravdu je!! Pro mne zatím snad nejlépe upravená drůbeží játra, jaká jsem jedla. Vyzkoušejte!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jikotka Jikotka

7. 10. 2010 14:27

Janko chválím,jsou výborná :-p,dávám bodík a přidávám fotku i když není taková jako tvoje...:yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 10. 2010 12:40

Holky díky!:-Dsuzanna, jsou nakrájené i se slupkou a smažené ve friťáku, kolečka asi 2-3 mm;-)

Otavanka

7. 10. 2010 10:21

Jdu do toho, vypadá to úžasně.:yes::yes::yes: Recepty od Jany R. nezklamou.:-K

suzanna

7. 10. 2010 09:38

Jani, játra vypadají krásně a chutně, určitě vyzkouším:yes: ale ještě bych se tě zeptala na přílohu - brambůrky:-p jsou pečené nebo smažené? Párkát jsem se o takové pokoušela, ale nikdy se mi tak pěkně nepodařily:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 10. 2010 22:28

Díky moc za bodíky;-) Ale fakt zkuste všichni, co máte játra rádi.;-)

Betyna

6. 10. 2010 20:09

+1 tento recept mám také již delší dobu z jiného magazínu a můžu potvrdit, že je výborný. Používám na to ráda krůtí játra (většinou koupím v Makru), jsou dost vysoká tak je většinou překrojím napůl a pokládám na pečící papír, peču rovnou odkrytá.

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

6. 10. 2010 20:05

posilam bodika,vypada to skvele

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 10. 2010 17:05

Další mňamka:-pvypadá to moc dobře;-)+1:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 10. 2010 16:58

yanull, původ jater je z obchůdku, který je vozí z Polska. každý den čersvé drůbeží maso, žaludky, srdíčka,prsíčka, dnes prsa za 90 kč kilo. Oplatí se tam nakupovat.;-)

Iriska Iriska

6. 10. 2010 16:55

Vypadají krásně a hlavně je to rychle.:yes:+

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

6. 10. 2010 16:21

Janka,dnes dráždiš všetky moje chuťové poháriky:-p:yes:+10:-))

mysulka mysulka

6. 10. 2010 16:06

:-p+1:yes: určitě vyzkouším;-)

Lidunka Lidunka

6. 10. 2010 15:34

Mňam:-p Ukládám + bodík:yes:

yanull yanull

6. 10. 2010 15:14

Jani, tak do toho také jdu.:yes: U nás sice játra jíme přiměřeně, synek je má rád, dcera zase vůbec, ale tato se mi jeví jako velká dobrůtka,:-p takže za bodíka, tady ho máš. :yes:;-):-)
+ 7 P.S. Jen se dovolím zeptat na původ jater. My jsme je nedávno koupili v Kauflandu a zásilka byla z Argentiny. :-O Játra se mi zdála dost velká, trochu jsem tím byla najistá, zda nejsou plná hormonů a asi je tam dávají zadarmo, když se někomu jejich dovoz k nám vyplácí.

eva hubova eva hubova

6. 10. 2010 14:51

:-p:-p:yes:+6

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží játra pečená játra drůbeží játra recepty pečená drůbeží játra pečená drůbeží játra drůbeží játra recept pečené játra recepty drůbeží játra recepty z drůbežích jater recept na drůbeží játra pečená kachní játra recepty na drubezi jatra pečená drůbeží kuřecí játra recept jatra pečená játra recept jatra pecena drubezi jatra pecena recept drůbeží játra pečená kuřecí játra játra recepty

Suroviny: játra drůbeží, koření grilovací, strouhanka, játra

TopRecepty.cz

Pečená drůbeží játra

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KQBR