Peruánské ceviche
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2017 22:24
Těch limetek je jako na malou velrybu..., ale proč ne, na velikosti záleží, že?
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
Dělávám podobně tuvodního kapříka jako studený předkrm občas jako součást menu s tímto teplým "mořským" předkrmem https://www.toprecepty.cz/recept/38417-ustrice-sv-...
No, na rozdíl od přidaných foteček další stejný recepis sem vkládat nebudu, na to jsou zde jiní, že
28. 1. 2012 20:42
6
25. 10. 2010 08:35
Moc děkuji za odpověď.
25. 10. 2010 08:07
Ryby dávám asi tak 3/4 kila,zakapat limetou,ale ne aby to plavalo.
25. 10. 2010 07:10
Prosím, recept neuvádí množství ryb na těch 5-6 limet. Ráda bych zkusila, tak se ptám...
20. 10. 2010 18:26
+1
20. 10. 2010 15:16
Hm...tak na čerstvou rybku si musím počkat, až pojedu někam do přímořské oblasti na dovolenou...
20. 10. 2010 14:37
Ano, ceviche známe a milujem. Doporučuju zkusit. Nemusí to být jen pangas, opravdu výborné je to ze všech mořských potvor, včetně krevet. Jen to musí být opravdu čerstvé, to jediné je důležité. Jak praví znalci, když je ryba cítit jako ryba, kup si hovězí.
20. 10. 2010 14:28
Zajímavá úprava ryb
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 47 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pohlreichův souboj restaurací finišuje: O postupujícím rozhodly chybějící příbory, studené jídlo i moravská dřina
Desatero - jak na česnekové pesto. Jak se připravuje, co do něho patří a jak ho využijeme
Lososa můžeme uplatnit v mnoha běžných receptech i delikatesách. Jak chutná nejlépe?
Další recepty
Tématické fráze: peruánská kuchyně recepty peruánská kuchyne peruánské jídlo cheviche seviche ceviche z tresky peruánská kuchařka seviche recept ceviche z lososa recept seviche caviche peruánská jídla geviche cheviche recept rybý recepty lososovy ceviche recept na seviche peruanska polévka sevitche peruánská kuchyně recept
Suroviny: pangasius, cibule červená, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř mletý, koriandr čerstvý
Peruánské ceviche
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0K2
9 názorů