Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 184 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,53 g |
Tuky | 77,78 g |
Vláknina | 25,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 109,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Židovský mediteránský košíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyE3
Moje poznámka
Židovský mediteránský košíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyE3
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 11 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 19 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 19 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 20 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová bábovka
iveta.kroul před 7 minutami
Vláčný jogurtový koláč
Ivamo před 12 minutami
Polévka z červené čočky s česnekem
TankerCZ před 34 minutami
Rychlý koláč se švestkami a tvarohem
hoskova před 1 hodinou
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 10 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 16 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 16 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 18 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 19 hodinami
Tématické fráze:
košíčky recept,
košíček na kaviár,
židovský quiche,
židovský předkrm,
tvarohova pomazanka z šampionmi,
vánoční předkrmy,
predkrm a recept,
zidovsky kruh,
mediteransky bramborovy,
quiche zidovsky,
vanocni cukrovi - zidovske kolacky,
krkovice paradajky,
vánoční židovské recepty,
lístkové košíčky,
recepty na vanoční předkrmy,
předkrmy-recepty vánoční,
předkrmy recepty,
facebook vánoční košíčky,
recept na kosicky
Suroviny:
těsto listové,
lilek,
cibulka jarní,
rajče cherry,
rajče sušené,
sůl,
pepř,
česnek,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (5)