Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 184 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,53 g |
Tuky | 77,78 g |
Vláknina | 25,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 109,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Židovský mediteránský košíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyE3
Moje poznámka
Židovský mediteránský košíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyE3
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 1 hodinou
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 11 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 12 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 12 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 12 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 13 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 13 hodinami
Tématické fráze:
košíčky recept,
košíček na kaviár,
židovský quiche,
židovský předkrm,
tvarohova pomazanka z šampionmi,
vánoční předkrmy,
predkrm a recept,
zidovsky kruh,
mediteransky bramborovy,
quiche zidovsky,
vanocni cukrovi - zidovske kolacky,
krkovice paradajky,
vánoční židovské recepty,
lístkové košíčky,
recepty na vanoční předkrmy,
předkrmy-recepty vánoční,
předkrmy recepty,
facebook vánoční košíčky,
recept na kosicky
Suroviny:
těsto listové,
lilek,
cibulka jarní,
rajče cherry,
rajče sušené,
sůl,
pepř,
česnek,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)